woensdag 25 mei 2016

Deurspion kopen

Deurspion kopen

In Oosterend kun je de Lopifit huren: Hollands nieuwste uitvinding op fietsgebied. Deze innovatieve loopfiets is een kruising tussen een loopban elektrische . Het bijzondere voertuig wordt inmiddels ook al, met succes, ingezet voor recreatief verhuur. HOLTEN - Jenny Schuppert verhuurt elektrische loopbandfietsen. Schagen, ook mogelijk op locatie) en . Toch bestaat dit bijzondere vervoermiddel: de loopfiets, oftewel Lopifit.


Bekijk reizigersbeoordelingen . Nobel fietsverhuur is enige fietsverhuur met vestigingen in Nes, Hollum en, Ballum en servicepunten in Buren. Daardoor bent u verzekerd van een goede en . Wandelend een fietser bijhouden? Het kan met de Lopifit , dé unieke wandelfiets voorzien van een loopband. Hierop bereikt u met een normale wandelinspanning . Zoekt u een leuke en originele activiteit voor uw team-uitje, vrijgezellenfeest of familiedag?


Verhuur elektrische loopbandfietsen ( Lopifit ). Wat is een Lopifit loopfiets of loopstep? Een loopfiets lijkt het meeste op een step. Je hoort dan ook vaak praten over een loopstep. Loop je fit met de Lopifit loopbandfiets en geniet van de natuur!


Deurspion kopen

Waar je bij een step staat op . Maak ook kennis met deze prachtige ervaring! Door het elektrische aandrijfsysteem. Fietsen-lopen-loopband= Lopifit. Elektrisch aangedreven.


In combinatie met ebikes, emtb of easysteps vinden ook jouw pubers het leuk om te . Uniek bedrijfsuitje in Friesland? Probeer de Lopifit. Dagdeel €3voor uur. Kennismaking met de Lopifit : €2- voor uur.


Deurspion kopen

Huren kan elke dag indien tijdig is gereserveerd. Prijs: € ,- per dagdeel zowel individueel als in groepsverband te huur. Getting some fresh air! Er zijn helaas geen tours en activiteiten . Beleef een mooie groepstocht met de Moonwalker Lopifit , een geniale loopbandfiets. De prijzen gelden per loopfiets.


Dan hebben we voor u een leuke optie waarmee u toch die extra afstand kunt afleggen: de Lopifit. Dit is het beste te vergelijken met een grote step waarbij u . De Lopifit is een elektrische loopbandfiets met vijf versnellingen. Door de zeer innovatieve manier van voortbewegen is zadelpijn voortaan voorgoed verleden . Een zeer innovatieve manier van voortbewegen waarbij zadelpijn definitief tot . U kunt bij ons terecht voor de huur van fietsen, elektrische fietsen, scooters en de nieuwe Lopifit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.