dinsdag 26 september 2017

Stoter truckservice

Stoter truckservice

Een grote heistelling is maandagmiddag in Heemstede omgevallen. De stellage viel op een bouwterrein aan de Lanckhorstlaan. Heikraan metrolijn omgevallen in Amsterdam -Noord.


De kraan vermorzelde in zijn val een bouwkeet waarin acht schaftende bouwvakkers verbleven. Dat hebben woordvoerders van de politie in . Endedijk te Amsterdam ,. Boer BV uit Meerkerk, voor verhuur van autolaadkranen, heistellingen , hijswerkzaamheden en hoogwerkers. VLAARDINGEN - Op vrijdag februari is er een heimachine omgevallen op een woning aan de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen. De politie is ondertussen . Aan de Sumatraweg in Rotterdam-Katendrecht is een heimachine omgevallen en op meerdere woningen terecht gekomen. Een bouwkraan is omgevallen tijdens sloopwerkzaamheden bij de oude ingang van het Erasmus MC.


De machinist raakte hierbij gewond. In de Mary van der Sluisstraat te Amsterdam is een vrouw om het leven gekomen toen er plots een heistelling omviel. AMSTERDAM (ANP) – Op het Zeeburgereiland in Amsterdam -Oost is vrijdagmiddag een heistelling omgevallen. Daarbij zijn twee personen gewond geraakt, . De correspondent meldt dat de kraan omviel toen een van de stempels van de kraanwagen grip verloor, en de wagen wegzakte. Ooggetuige bij omgevallen heistelling Hij viel dwars door het gebouw heen.


Stoter truckservice

ROTTERDAM - Een heimachine, waarmee heipalen de grond in worden gewerkt , is in de Rotterdamse wijk Katendrecht omgevallen en op een . Een heistelling , waarmee heipalen de grond in worden gewerkt, is in de Rotterdamse wijk Katendrecht omgevallen en op een woonblok en . Bij werkzaamheden op de Oosterdokskade naast het Centraal Station in Amsterdam is donderdagmorgen een kraan omgevallen. Gisterochtend is een van onze heistellingen op een bouwplaats in Yerseke omgevallen. Gelukkig is hierbij, behalve de schrik, geen persoonlijk letsel.


Op een schip van Deme in de haven Rostock is zaterdag een kraan ingestort. Hierbij zijn enkele mensen. Heistelling omgevallen op woonhuis. Saved in: Visual Documents.


Stoter truckservice

Photographer: Meerendonk, Ben van. Collector: Meerendonk, Ben van. AT onderdeel van Publieke Omroep Amsterdam. De zestigtons kraan belandde tussen twee sporen die . Bleiswijk - Vrijdagmiddag november is er een heistelling omgevallen op een bouwterrein aan de Klappolder in Bleiswijk.


In Schiedam is een meter hoge hijskraan omgevallen. Tot jaar cel geĆ«ist voor doden drillrapper in Amsterdam. Den Haag, Rotterdam, Amsterdam , Utrecht en Eindhoven pleiten daarbij voor een algemene . Kraan omgevallen in Vianen, nieuwe tegenslag bij versterking Lekdijk. Lichaam gevonden bij zoekactie in Amsterdam -Rijnkanaal naar vermist persoon. De berging van de vorige week omgevallen bouwkraan bij het oude Erasmus MC in.


NDSM-werf in Amsterdam. Ambulance Amsterdam (Mobiel Medisch Team 9- Amsterdam ). Bouwkraan omgevallen in nieuwbouwwijk Voorthuizen. Niemand raakte bij het ongeval gewond.


VOORTHUIZEN - Aan de Holzenboschlaan in . In de Duitse plaats Bad Homburg is een bouwkraan omgevallen en op een supermarkt terechtgekomen. Een persoon is daarbij om het leven . In de Rotterdamse wijk Katendrecht is vanochtend een heistelling omgevallen en op een woonblok en . Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.