woensdag 25 mei 2016

Gasbetonpluggen bevestigen

De fischer GB is ideaal om gevel- en dakconstructies, evenals leuningen in cellenbeton te bevestigen. De van kwalitatief hoogwaardig nylon vervaardigde GB . De GB is geschikt voor doorsteekmontage. De spiraalvormige buitenribben garanderen een . Om een schroef of bout in een muur of wand te bevestigen heb je een plug nodig. Dankzij de gasbetonpluggen kun je toch dingen ophangen aan muren van . Wanneer je iets aan de wand wilt bevestigen , zijn pluggen vaak onmisbaar. Bij bevestiging in geperforeerde stenen en holle bouwstenen moet . Met de TOGGLER Alligator plug kunt u prima keukenkastjes aan een gasbeton met stuc bevestigen.


Dat begint al bij het vastschroeven. De schroef maakt zijn eigen schroefdraad in de plug en drukt. De algemene bouwgoedkeuring . Turbo Cellenbetonanker. De karakteristieke buitenribben zorgen voor een nauwsluitende verbinding tussen de plug en het bouwmateriaal, wat ideaal is voor het bevestigen van gevel- . Metalen kozijnpluggen voor het spanningsloos bevestigen van raam- en deurkozijnen. Gasbetonplug , nylon.


Nylon gasbetonpluggen geschikt voor cellenbeton PBen PP2. FISCHER GASBETONPLUG GB 10. De plug van kwalitatief hoogwaardig nylon wordt na het voorboren in de voorsteekmontage met het Montagehulpstuk FTP EK aangebracht. Kunststofplug voor het bevestigen van kabelgoten, buisklemmen enz.


Eenvoudige verwerking met bijgevoegd installatiewerktuig. Een gasbetonplug heeft vier brede vinnen, deze zetten extra sterk uit, zodat ze zich. Bestel gereedschap online bij Toolnation. Bevestigen van kabelgoten, buisklemmen enz.


Attentie: Laatste . Voor het bevestigen in lichte bouwstoffen zoals cellenbeton en gipswanden. Fischer Montagehulpstuk FTP EK 8. Aantal: stuks Lengteband: . Dit is een speciale . Geschikt voor gasbeton Verwerking met hout- en spaanplaatschroeven Spiraalvormige. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Gasbetonpluggen bevestigen

Wanneer je een schroef of bout wilt bevestigen in een wand of muur, gebruik dan een plug. De plug zorgt ervoor dat de schroef of bout op zijn plek blijft. Een hollewandplug heeft als eigenschap dat deze bij het bevestigen uitzet wanneer.


Ook de gasbetonpluggen dienen in het gasbeton geschroefd te worden. De plug of het anker wordt door het te bevestigen element in het boorgat . Würth gasbetonanker. Handig voor houten platen te bevestigen. Maximaal te gebruiken tot 20kg.


Gasbetonpluggen bevestigen

De gipsbetonplug is 50mm en te gebruiken met schroeven van Ø5mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.