woensdag 31 oktober 2018

Egaline beamix

We zien een trend in het . Waarom zeecontainers ? Ook moesten de containers . Bekijk deze pin en meer op atelier van Annelies Vanparijs. Dit is dé oplossing! Toen ik voor het eerst hoorde over wonen in scheepscontainers was ik, zoals de meesten onder jullie waarschijnlijk, meteen verkocht.

NIEUW is dat ik ook zeecontainers ombouw tot glamping unit, atelier, kantoor, gastenverblijf, tuinhuis, etc. Van casco ombouw tot volledig ingericht met keuken,. Koop en verkoop container ombouw eenvoudig op Marktplaats. Zeecontainer , Demontabele container, Schuur, NIEUW!


Je kan namelijk prima zelf een container op de kop tikken en vervolgens ombouwen tot hip zwembad in jouw tuin. Wij bouwen ons eigen merk zwembaden. En dat heeft een goede reden!


Maatschappelijke onderneming Rendiz, met vestigingen in Maasbree en Panningen, verbouwt.

De afmetingen van een zeecontainer. Er zijn veel verschillende maten zeecontainers maar de meest voorkomende zijn de 20ft en 40ft containers. We hebben een zeecontainer staan van m lang, die ik graag wil gaan gebruiken als schuilstal.


Kreta en hebben geinformeerd naar de mogelijkheden om daar met zeecontainers een leuk huisje op te bouwen. De reacties zijn positief, . Een afgedankte zeecontainer ombouwen tot een hondenhok. Het klinkt niet alledaags, maar de hondjes Moppy en Bulleke zijn er wel heel blij . Hacon brengt jouw wensen tot leven in een zeecontainer op maat! Een andere kleur, inrichting of werking?


Laat je inspireren door onze modificatieprojecten. Wat zou de ombouw van een zeecontainer tot een tuinkantoor een prachtig idee zijn. Een eigen kantoor achter in de tuin waar je ongestoord . Wonen in een zeecontainer of pop-up huis. Betaalbaar bouwen en wonen met minder vierkante meters.


Googelde je een paar geleden op containerwoning . Al ruim jaar wordt hiermee geëxperimenteerd. Het ombouwen van een zeecontainer tot leefbaar object is niet iets nieuws.

De tweede zeecontainer heeft een open en een gesloten gedeelte. Op vraag hebben wij deze unieke container weer mogen ombouwen tot iets . Cetem containers is reeds jaren actief in de verkoop, verhuur en ombouw van stalen zeecontainers. Wilt u een zeecontainer ombouwen , of een zeecontainer laten ombouwen?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks is ons team van modificaties bezig . Je kunt niet zomaar een zeecontainer in de grond stoppen en vol laten lopen met water. Wil je meer weten over de ombouw van een zeecontainer naar een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.