woensdag 31 oktober 2018

Effen witte slabbetjes

Bekijk de categorie slabbetjes en voeden op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Gratis thuisbezorgd vanaf 25. De slab sluit met klittenband. U kunt de slab zelf personaliseren met bijvoorbeeld flex, flock of een.


Het ene slabbetje is wit met het dessin van circus dieren en het andere slabbetje is effen lichtgroen.

Kies uit diverse soorten slabbetjes. Daar zie je meteen op wat er aan eten en drinken gemorst is. Zoals bij de Bambam . Onze slabbetjes zijn ervoor gemaakt om heel vaak vies te worden. De stof is van 1 katoen. Daardoor gaat de slab lang mee en kun je hem elke dag wassen . Als papa zijn overhemd aan doet, kunnen de kleintjes zich geheel aanpassen door een effen wit slabbetje.


Een set van twee slabbetjes die aan de achterkant sluiten met verstelbare drukknopen.

Selecteer een item uit onze reusachtige selectie van effen witte baby slabbetjes met snap op slabbers ,siliconen baby- slabbetje en ga nog meer winkelen . Zomer Mode Peuter Kleding Pasgeboren Meisjes Witte Boog Off. Artikelcode Jobelan . Dookey, Nijntje en meer, ind je bij PrĂ©natal! Verkrijgbaar in Roze, Lichtblauw en Wit. Slab met koord effen ecru.


Capucine op Maisons du Monde. Hou babykleding schoon met een slabbetje. Ontdek in de online shop van CA allerlei modieuze en functionele baby- slabbetjes ! Met deze set met slabbetjes van absorberende badstof blijft de kleding van je kind schoon tijdens het eten. Set van paar effen enkelsokjes jongen - inkt. Blauwgroen slabbetje in 1 katoen.


De bavet is gemaakt uit zachte badstof die makkelijk uitwasbaar is. Het is ook mogelijk om een naam. De achterzijde is effen witte badstof. Omschrijving : slabbetje met geborduurde beer en slabbetje met stoffen inzetstuk met kroontjes. Schattige slabber met aan de voorkant een zachte zwaan en aan de achterkant een effen witte kleur.


Mouwslab van lila met witte stippen badstof, afgewerkt met zelfgemaakt biesje van.

Hoofdkleur groen met roze blokjes giraf en afgewerkt met effen roze bies. Een fijne slab , onmisbaar als je start met de eerste hapjes of je baby zelf leert te. Grote slab met een print van witte driehoeken op een grijze ondergrond.


Met deze slab kun je op een leuke manier vertellen dat jullie een kindje verwachten. De aanstaande oom en tante zullen verrast zijn met dit blijde nieuws. Originele prijs €395.


Huidige prijs €1 00. Deze set van Filibabba bestaat steeds uit een effen model en een model .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.