donderdag 23 juni 2016

Meubels india

Meubels india

Bij Hedi meubelen hebben we een ruime collectie India meubelen. Deze meubels importeren wij rechtstreeks en daarbij wordt toegezien op . Bent u deze zomer naar Ibiza op vakantie geweest en bent u ook zo vrolijk geworden van de kleurrijke meubels. Wij hebben ze volop online . Robuuste industriële meubels van mangohout. Ibiza style kasten uit India , eettafels en meubels van mangohout met metaal.


Meubels india

De meeste prachtstukken komen uit India. Gratis bezorgd en gemonteerd! Bij Zen Lifestyle vind je een ruim assortiment unieke kasten en accessoires.


Van India kasten en kastje India tot China tafels en opbergers. Het aanbod kasten . Oosterse meubelen Yugaray de specialist voor uw Oosterse woonsferen. Industrieel, bohemien stijl, kleurrijk en met een bijzonder patina.


Meer dan 4unieke authentieke doorleefde meubels en woonaccessoires uit India. Wij geven veel om authenticiteit, al onze vondsten worden in India. Een uniek interieur met onze meubels uit India. TV meubel uit India vintage met verschillende handgrepen en laden.


Kasten, dressoirs, luiken en accessoires: tussen de authentieke items vind je altijd wel iets om jouw interieur uniek en eigen te maken. Deze ingegraveerde tafels uit India zijn gemaakt van mangohout. Sindskort heb ik me verdiept in de indiase meubelindustrie en ik heb de ambitie om meubels te importeren vanuit India. INPA heeft deze kist in India gevonden en heeft deze meegenomen naar Nederland.


Naast deze kleur heeft INPA nog meer van dit soort kisten, maar met. Sinds kort is de winkel te vinden aan Dorpsstraat 74. Zij helpen mensen die op een of andere manier . Dit mooie tv meubel dressoir is gemaakt van prachtig verweerd oud hout afkomstig van oude landbouwkarren uit India en heeft . In Azië werken wij samen met leveranciers uit India , China en Indonesië.


Daarvoor reizen wij regelmatig naar Azië om daar onze collectie zelf samen te stellen, . Dit dressoir uit India heeft mooie details in serene. Bekijk de unieke vintage kast uit India. One of a kind collection van Mokana Enschede. Enorme keuze aan stoere en industriële vintage meubelen en kasten. Een object voelen doe je ook met je ogen.


Meubels india

Meubilair met een verhaal. Pure Wood heeft een grote en steeds wisselende collectie van bijzondere meubelen uit India. Indiase kasten zijn de mooiste antieke kasten die . Vind de beste selectie bamboe meubels india fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bamboe meubels india bij Alibaba. Deze woonkamer is uitgevoerd in stoer massief Mango hout, dit hout geeft ieder meubel zijn eigen warme uitstraling. De zwart stalen frames en stalen . Uit India hebben wij een speciale collectie kasten geïmporteerd van gerecycled hout.


De samenstelling van oud hout waar deze kasten van zijn gemaakt geeft . Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op! In India staat de mangovrucht voor welvaart, luxe en rijkdom.


Meubels india

De collectie oosterse meubelen van Sukria uit India zijn voornamelijk gemaakt van sesam en mango hout. PUTTEN - Ze hebben ervaring in de meubelbranche, met de werkwijze in India en hebben er zin in. Shop online of bezoek de winkel in Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.