vrijdag 13 juli 2018

Sleutelkluis masterlock

Gaten aanwezig ten behoeve van het opbouwen. Horizontale trekkracht is 5kg. Maak van je zware trekklussen een licht karwei met deze handlier van Benson Tools.


Hiervoor zelf een kleinere bout moeten aanschaffen, . Er zijn geen beoordelingen voor dit product. In twee uitvoeringen.

Inclusief kabel en haak. Lengte kabel: of meter. De band is 5cm breed. Met haak en veiligheidsklep. Een band heeft het voordeel ten op zichte van een kabel dat deze niet roest.


Deze lier komt met band. Tevens knapt een kabel als u deze breek en maakt deze . Productbeschrijving.

Soepele bediening met terugloop vergrendelingsmechanisme. Breedte band : cm. Maximale horizontale trekkracht: 540kg. Band lengte meter. Klem musketonhaak grondplaat 120x80mm incl.


Nieuwe handlier met band. Eigenschap, - met veiligheidsratel - solide ontwerp. Trekkracht, 2Kg. Tot een maximum van 110. Kijk voor meer informatie op onze website. De lier is zelf remmend.


Goliath zelfremmende handlier met beschermkap. Voorzien van band (50mm) en haak. Terug naar overzicht. Capaciteit 800lbs, 363kg. Met meter ban 50mm breed.


Grondplaat 120x80mm, boutgaten 10mm. Handelsonderneming.

Slingerlengte 2mm. Uitvoering: pal-rem, inclusief meter band (mm) lasthaak. Lier ongeremd 6kg. Trommeldiameter: 1mm.


Voetplaat: x 1mm, . Voordelige bootlier gemaakt van stevig verzink metaal, geschikt voor middelzware boten tot een gewicht tot 545kg. Op mijn vorige trailer zat een lier met een lierband. Omdat een band , niet in de knoop raakt, niet verstrikt raakt, geen scherpe uitsteeksels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.