woensdag 25 april 2018

Skg 2 sterren vs 3 sterren

Een SKG cilinder beschikt . Daarom kiest u voor goede sloten op ramen en deuren. U kiest voor SKG - goedgekeurd hang- en sluitwerk. Wij hebben diverse merken deurbeslag met en zonder kerntrekbeveiliging. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen.


Skg 2 sterren vs 3 sterren

Binnen het logo bevinden zich de drie sterren met daaronder de letters “ SKG ”. Bij verouderde versies zijn er één of twee sterren zichtbaar. Het verschil met - . SKG Sloten met twee sterren zijn . De sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan. SKG ster : standaar minuten inbraakwerend.


Dit is vergelijkbaar met een standaard slot. SKG sterren cilindersloten vertragen inbrekers minstens minuten. Let op: Wanneer u SKG cilindersloten gebruikt voor uw buitendeur, combineer deze dan . Een cilinderslot met een SKG sterren keurmerk heeft de zwaarste. Dit aantal is als minimum eis gesteld door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Geen, Knop, Pushknop, V knop, V pushknop.


SKG keurmerk cilinders sterren : zwaar inbraakwerend. SKG , het huisje met daarbij het aantal sterren van tot 3. MC MOVE SKG sterren is de best beveiligde cilinder van MC met oa. De gelijksluitende cilinders van Slotenwereld voldoen aan een SKGof SKGsterren keurmerk.


Soort materiaal: Messing Aantal . Cilinders die SKG sterren gekeurd zijn hebben een . De betekenis van SKG sloten. De sloten worden door de SKG getest aan . Eén ster : een slot dat van de SKG één ster heeft ontvangen is standaard. Een -puntssluiting is voldoende bij een voordeur. Kwalitatieve SKG sloten met SKG en SKG sterren.


De SKG - cilinder heeft alleen een uitboor-beveiliging terwijl. Toelichting Sterrensystematiek. Ongetwijfeld bent u bekend met de SKG - sterren die op hang- en sluitwerk aangebracht worden.


Aan de hand van het aantal . Glas dat is voorzien van het SKG -merk of sterren betekent: ster : klasse . Hoe vervang ik een cilinder en welke cilinder heb ik nodig? Hoe meer sterren de cilinder heeft, hoe groter de inbraakvertraging. Dit slot is namelijk al binnen seconden te openen.


Op de cilinders zie ik dat het twee sterren SKG is. In theorie ben ik met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.