maandag 16 juli 2018

Houten trouwkaart

Verras je vrienden en familie met deze speciale trouwkaart van hout ! Deze bevat jullie namen in een kalligrafie lettertype. Het enige dat je hoeft te doen is jullie . Verras jullie vrienden en familie met een speciale uitnodiging van hout ! Selecteer jouw favoriete trouwkaart en wij graveren jullie gegevens in 3mm dik hout. Jullie gaan trouwen! Zijn jullie op zoek naar de perfecte uitnodiging ? Een houten trouwkaart voor de mooiste dag van jullie leven? Wil je graag een houten trouwkaart laten ontwerpen speciaal voor jullie?


Houten trouwkaart

Hoe bijzonder is dit? Houten trouwkaarten. Kies voor een trouwkaart gedrukt op écht berkenhout. Net als al onze trouwkaarten, kan je ook deze gemakkelijk en . Maak in de kaartopmaker een mooi ontwerp van deze houten trouwkaart.


Je kunt de tekst in de editor aanpassen naar eigen wens. Je bestelt deze houten trouwkaart. Unieke geboortekaartjes en trouwkaarten van ècht hout. Bekijk onze trouwkaart op hout selectie voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze shops.


Kondig jullie voorgenomen huwelijk aan met deze stijlvolle en moderne échte houten trouwkaart. Op deze uitnodiging staat de tekst Yes we do, enkele . Wij hebben een ruime keuze in houten trouwkaarten in elke vorm of afmeting! Jouw unieke en mooiste dag kun je prachtig aankondigen met een unieke trouwkaart gemaakt van echt hout. Kaarten met stoer steigerhout in het design.


Stoere houten trouwkaart met canvas strook en papieren label met namen afgezet met twee ijzeren knopen. Grote hand met hart voorop en stoere teksten met . Uniek huwelijkscadeau: De houten bewaardoos huwelijk aan de hand van de trouwkaart. Een super idee voor een huwelijkscadeau!


Houten trouwkaart

Bewaar dit ontwerp. De nieuwste trend: écht houten trouwkaart ! Bestel gemakkelijk een proefdruk voor € 50. Heb jij ze al gespot, de trend van écht houten trouwkaarten ? Je uitnodiging gedrukt op berkenhout, echt een . Hippe trouwkaart met houtlook en een hart waar de namen van het bruidspaar instaan.


Er staat een label op de kaart met de trouwdatum en aan de binnenzijde. Deze trouwkaart is naar je eigen smaak aan te passen in de editor. Oké, we geven toe: deze trouwkaart is niet écht van hout. Maar overtuigend is de opdruk wel! Maar dat is nog niet het leukste aan deze kaart: je kunt er ook nog . Trendy trouwkaart met bij te bestellen echt houten hartje.


Houten trouwkaart

Het afgebeelde kaartje is opgemaakt op het formaat 13x13cm. Eenvoudige en strakke trouwkaart met op de voorzijde alleen het woord Ja! Teksten en kleuren zijn eenvoudig zelf aan te passen in de designtool en eventueel . Hippe houten trouwkaart roze getekend hart. Grijs hout, roze kleur is naar keuze aan te passen.


Je kunt zelf je eigen ontwerp maken en een gratis proefdruk ontvangen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.