vrijdag 13 juli 2018

Geplastificeerd ijzerdraad

Geplastificeerd ijzerdraad

Deze groen geplastificeerd ijzerdraad van Filomat wordt veel gebruikt als binddraad. Advies op maat, Snelle levering uit voorraad. Levering NL, Belgie en . Moet ik geplastificeerde kabel eerst ontdoen van de mantel voor gebruik? De plastic coating zorgt ervoor dat de rvs . Bekijk alles met geplastificeerd ijzerdraad ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Productbeschrijving.


Groen binddraad voor planten en bloemen meter. Dit binddraad is geplastificeerd en daarmee geschikt voor het binden van planten en. Het Handson binddraad . IJZERDRAAD GROEN GEPLASTIFICEERD 1. Er is messingdraad verkrijgbaar maar ook RVS-ijzerdraa geplastificeerd ijzerdraad , draad om mee te bloemschikken en zelfs gegalvaniseerd ijzerdraad. Dit ijzerdraad wordt meestal toegepast om bijv.


Filiac ijzerdraad groen geplastificeerd 1. IJzerdraad en draadspanner? Merk, Omschrijving, Type, Soort. Ideaal voor in de tuin. Verpakking van rollen, dus totaal 1meter.


Lengte per rol is meter. Deze geplastificeerde spandraad is geschikt voor het strak spannen van hekwerk , maar het kan ook gebruikt worden in de tuin. Door de groene kleur valt het . Nature spandraad gemaakt van groen geplastificeerd verzinkt staal, Ø2mmx15m. Geschikt voor het spannen van een hekwerk. Dit draad is geplastificeerd zodat . Alleen in de winkel te koop.


Toepassing: Bevestigen, Tuin Waterbestendig: Ja Soort materiaal: Staaldraad. Voordelig op staalkabelstunter. LED Kerstboomverlichting. Groen geplastificeerd ijzerdraad meter op rol t. Voor het vastbinden van materiaal.


Tuinen van A tot Zaden, levert . Binddraad metaal, ijzerdraad , planten draad. Sorteer op: Titel A - Z, Titel Z - A, Datum . Bewerking (oppervlaktebehandeling). De draad van 30m heeft een diameter van 4mm. Dankzij het plastificeren is deze spandraad erg duurzaam . Ijzerdraad gewoon en geplastificeerd in een kleine verpakking voor maar euro. Doosje met barcode, in stevige overdozen.


Iedere spoel is voorzien van EAN code kleine spoel. Gerelateerde artikels. Is dit niet het product wat u zoekt? Dit spandraad is eerst verzinkt en daarna gecoat.


Wij verkopen dit geplastificeerde , groene draad voor . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor filomatten aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.