maandag 14 mei 2018

Brandwerende kist

Natuurlijk kunt u in een brandwerende box ook waardevolle spullen als sieraden en contant geld brandveilig opbergen. Documentenkluis bestellen. Heeft u meer brandveilige bergingsruimte. LYRA Super Ferby houten kist met 1kleurpotloden, gesorteerd . Voorkom diefstal en verlies van uw belangrijke documenten of cash geld door deze in een kluis op te bergen!


Brandwerende kist

Bescherm uw documenten en andere spullen tegen brand en diefstal met de brandwerende kluizen en kasten van Manutan. Brandveiligheid waarop u kunt . Sorteer op: Productnummer. Grote veiligheidskist.


Aanvinken om te vergelijken . Een geldkistje is een tijdelijke oplossing voor het opbergen van waardevolle sieraden of contanten. Over het algemeen is een geldkist bedoeld om . Het is raadzaam om dergelijke papieren te bewaren in een brandwerende documentenkist. De geïsoleerde First Alert documentenkist zorgt ervoor dat de . Er zijn verschillende normeringen om brandwerende kluizen te testen op brandwerendheid.


Brandwerende kist

Binnen deze normeringen wordt er onderscheid gemaakt in de tijd . Bij een geldkist kopen hebben wij dus volop . Een brandwerende kluis is ontworpen om voor een bepaalde tijd . Deze boxen zijn geschikt voor. Tijdens onze zoektocht in het magazijn hebben . Hier vindt u een breed en voordelig aanbod van brandwerende kluizen, afstortkluizen, datakluizen, documentenkluizen,. Zoek je een brandwerende kluis, die bij brand tegen de hitte en ook tegen het bluswater kan?


Bewaar je geld of andere bezittingen achter slot en grendel in dit kistje. Yale Cash Box medium 9x20xcm. Da Vinci houten kist , hout, mahonie, voor korte en lange penselen. Hoge kwaliteit koudgewalste plaat staal. Afsluitbaar met sleutel.


Als je rekent dat een kist bijvoorbeeld. Aangezien een ventilatierooster op het raam of het kozijn ook onderdeel van de gevel is, is het in dat geval ook verplicht om een brandwerend ventilatierooster te. Wij leveren brandwerende archiekasten van onder andere Sistec EM, Salvus en Juwel Avantgarde. De brandwerende boxen en kisten bieden iets meer ruimte dan brandwerende. Abus sleutelkluis 7KeyGarage.


Er is iets mis gegaan. Handson geldkistje YFC- 25. Door zijn robuuste constructie is deze kist zeer geschikt om zware gereedschappen op te bergen. Geschikt voor gebruik in bouwketens of plaatsing op pick-ups . Verwijderbare mini- kist.


Brandwerende kist

Actuele levertijd op manutan. Snel en overzichtelijk geld sorteren. Cilinderslot met twee sleutels. Biedt bescherming tegen brand. Consul Safe veilig sleutel cijfercode slot.


Gerelateerde producten. Hager VZ392N brandwerende kist 2-rijen: Amazon. Een gesloten brandwerende metalen kist met eventueel een slot, waar elektronische apparatuur ingezet kan worden (zoals vsa,evsa,relais etc.) . Sleutelkist KGB, sleutelkluis, sleutelkluis voor surveillance, kluis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.