donderdag 5 oktober 2017

Houten kerstbal

Houten kerstbal

Versier de kerstboom met deze persoonlijke kerstbal van hout. Bestel een unieke houten kerstbal voor in de kerstboom waarop dé gebeurtenis van dat jaar gegraveerd staat! Dit wil toch ieder kin een bal met eigen naam voor in bijvoorbeeld in de kerstboom.


Deze houten kerstbal is anders dan de traditionele kerstballen. Bekijk meer ideeën over houten kerstballen , kerst knutselen, kerstballen. Onze houten kerstballen zijn gemaakt van mm dik populieren hout. Denk aan een houten vloer, een bedrukt canvas van hout tegen de muur, enzovoorts.


Om de kerst ook zo gezellig te maken, kun je houten kerstballen in de. Deze kerstbal hanger van licht hout is voorzien van een ophangkoord. Ben je op zoek naar een mooi, leuk, origineel of persoonlijk cadeau voor, met en vanuit gevoel. Mooie, massief houten kerstbal van populier hout met ophanglus van touw.


Houten kerstbal

Een houten gepersonaliseerde kerstbal. Mooi in iedere kerstboom, een echt gepersonaliseerde bal. Leuk om cadeau te geven en te krijgen. Goedkoop en snel geleverd!


Leuke kerstballen die gepersonaliseerd kunnen worden met een naam. Origineel om de tafelverdeling aan te geven. Deze mooie houten kerstbal met twee sterretjes, wordt gegraveerd met een tekst naar keuze. Houd er rekening mee dat de letters kleiner worden naarmate de . Vier zijn of haar eerste kerst met een gepersonaliseerde houten kerstbal ! Kerstbal met kerstboom2. Ook leuk om cadeau te geven.


Houten kerstbal

Ze geven een warme aankleding . Deze leuke plasticvrije kerstballen zijn uit hout gelaserd. Superleuk in de kerstboom, voor het raam of aan je cadeautje. De ballen worden verkocht in een set . Je kunt ze ongeschilderd laten, maar ook een vleugje . Maak de kerstboom nog mooier met deze leuke kersthanger met naam. Houten kerstballen brengen dat mooie natuurlijke gevoel in huis. Leuk, voor iedereen in de familie een eigen kerstster, kerstbal of een schattig . Een leuk klein cadeautje waar elk kindje blij van wordt.


Een bal met eigen naam voor in . Een gepersonaliseerde kerstbal geeft de kerstboom net die persoonlijke touch waardoor jullie boom zal stralen. Een set van houten kerstballen om mee te knutselen. De kerstballen zijn gezaagd uit 3mm dik triplex, hebben een blanco uiterlijk en een goudkleurig koordje. Gemaakt van mm dik berkenhout en gebeitst in licht eiken. Stijlvolle houten kerstbal voor in de kerstboom of als decoratie met kerst.


Houten kerstbal

Leuke houten kerstbal als decoratie of voor in de kerstboom. Deze hangers kunt u personaliseren met bijv. Bij een bestelling . Afmeting: doorsnee is centimeter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.