vrijdag 21 juli 2017

Insteekslot fiets

Hierbij vindt u onze insteeksloten. Uw fiets of e-bike op slot met ringslot én dit insteekslot ? Het gebruik van een goed slot is essentieel voor een goede beveiliging van je fiets tegen diefstal. Met een insteekslot maak je deze beveiliging . Soms koop je een fiets met een ringslot, of een los ringslot, waarvan dit slot aan de zijkant een extra gat heeft voor een insteekslot.


Insteekslot fiets

Insteeksloten als aanvulling. Bekijk alles met insteekslot ! Koop of verkoop op Marktplaats tweedehands en nieuwe brommers, scooters, kinder-, dames- en herenfietsen. Met handeling uw fiets afsluiten met sloten. Bent u op zoek naar een slot voor de fiets - of elektrische variant - dan zijn er de volgende vijf.


Het insteekslot is speciaal gemaakt als extra slot bij het ringslot. Er zijn twee soorten insteeksloten , namelijk de insteekketting en de insteekkabel. Voorkomen dat een ander er met jouw fiets vandoor gaat? Bij GAMMA vind je een ruim aanbod aan fietssloten. Bestel vandaag nog online!


Insteekslot fiets

Je steekt het slot in je ringslot en hierdoor kan je je fiets makkelijk en veilig ergens aan vast maken. Welk fietsslot is het best? Tip: gebruik twee sloten. Daar is geen speld . Axa RLC fiets insteekslot Defender Ø 10mm 1cm.


De siliconen coating om de ketting voorkomt beschadigingen aan je fiets. Zorg ervoor dat losse sloten tijdens het fietsen goed zijn opgeborgen. Als je geen insteekslot op je fiets hebt - een ringslot waar een insteekketting in geplaatst kan worden. Op het slot staat.


Insteekslot fiets

Als u een fietsslot vervangt, dan is de fiets al voorzien van montagemogelijkheden voor een AXA slot. U moet het ringslot namelijk aan uw fiets bevestigen om het . Dunlop Spiraalslot - Fiets - Sleutels - mm x 1cm. Plaats in winkelmandje. In het assortiment van Praxis vind je het slot dat bij jouw fiets past.


Door een goed fietsslot te kopen zorg je ervoor dat je rijwiel veilig vaststaat. U vindt ze op Fietsslot. Deze sloten hebben een speciale . Een AXA ringslot is . Fietssloten zorgen ervoor dat je fiets niet snel gestolen wordt. Je vindt alle soorten en maten fietssloten in onze webshop en bestel direct. Elk jaar worden er alleen in Duitsland al meer dan 360.


Insteekslot fiets

Zoals uit de statistieken van de politie blijkt, wordt slechts tien . Bij Decathlon hebben we een groot assortiment aan . Dus voor het grootste . Fiets insteeksloten bestel je natuurlijk bij Onderdelenhuis. Dé plek voor al uw onderdelen. Uitstekende service beoordeeld met een 5! Het slot is te gebruiken samen met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.