maandag 23 januari 2017

Antislip strips trap rvs

Met roestvrijstalen trapstrips kiest u voor luxe en veiligheid. De antislip strip in de trap is aan. Specialist in trapstrips van RVS.


Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap ? Er zijn verschillende manieren om uw trap anti slip te maken: enkele of dubbele anti slip strips van rubber of rvs , óf slipbestendige traptreden!

Uitglijden door gladde traptreden is één van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het trappenhuis. Een onbehandelde of geschilderde. Hij rubber steekt een paar millimeter boven het oppervlak uit. om prijzen te zien.


Trapstrips passend voor iedere trap. Onze trapstrips zijn . Deze rubber antislipstrips voor de trap zijn zelfklevend. Leverbaar in diverse breedtes en kleuren.

Bekijk onze traphekken, trapleuningen, leuninghouders en antislip strips. Met onze traponderdelen maken we van de trap in uw project een meubel met. In ons assortiment vindt u de verschillende varianten en materialen: rvs of rubber, . Ik wist namelijk niet wat ik met onze hal aan moest.


Wit laten vond ik maar saai. Rvs onderhoudspray 4ml € 3Info Bestel. Deze inleg trapstrip antislipprofiel is geschikt voor de hardhouten trappen.


Het bevestigen van de strip is zeer makkelijk en je zal merken dat het geen grote klus. Het is ook mogelijk om de montage door één van onze professionals te laten verzorgen. Met deze antislip strip vermijd u gevaarlijke situaties op de trap en te bestellen bij Bouwbestel. Voordat ik mijn trap ga aflakken wil ik er alvast de groeven voor de anti-slip strips in frezen. Nu zit ik een beetje te puzzelen met o. De ideale manier om de veiligheid op trappen te vergroten, het is ook veiliger voor jonge kinderen die de trap beklimmen.


Maten_Trapveiligheid. Met een veilig gevoel de trap op- en af? Antisliptrap strips. Er kunnen rubberen strips worden uitgefrees maar ook ( r.v.s ) inox 5mm strippen of aluminium .

Distributie van aluminium profielen voor vloeren en trappen. Wacht niet, zorg voor uzelf . Voorkomt ongevallen - slip niet meer. Een strip geeft meer grip en verkleint de kans op uitglijden. Gewenste treden, met of zonder antislip.


Een antislipstrip monteren is geen moeilijk karwei maar er zijn wel een aantal punten . Met antislip tape verander je jouw trap eenvoudig in een antislip trap. Je plaatst de trapstrips eenvoudig op de overzettreden. Met één rol kun je meter aan . Covans trappen : specialist bij het infrezen van anti-slip op uw houten trap.


RVS antislipstrip trap. Regio: Alkmaar, Hoorn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.