maandag 21 november 2016

Vlasstrooisel

Vlasstrooisel als strooisel voor uw stal? Wij leveren vlasstrooisel per volle pallet met balen van 20kg. Kleine baal vlas van kg. Dat komt omdat vlasstrooisel stofarm is en vocht goed absorbeert.


Vlasstrooisel

Vlas neemt urine en vieze . Bekijk alles met vlasstrooisel ! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden, poezen, aquaria en meer kopen. Vanaf woensdag 17-wordt vlasprijs verhoogd met 0. Veelal wordt vlasstrooisel gebruikt in paardenhouderijen als stalstrooisel of bodembedekking. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Absorbtievermogen: maal hoger dan stro en maal hoger dan houtkrullen! Verpakking Verkrijgbaar in . Eerste kwaliteit Franse vlas, 1 stofvrij!


Bestel online vlas voor jouw stal. Eenvoudig in gebruik en duurzaam. Alleen dit strooisel staat garant voor de allerhoogste opname. Lin-O-Star vlasstrooisel is een gegarandeerd kwaliteitsproduct.


Vlasstrooisel

Voordelen vlasstrooisel. Uitstekende vochtopname, stofvrij en scherp geprijsd. Het ideale stalstrooisel. Biobed vlasstrooisel 2e klas. Zwaga vlasstrooisel zonder logo.


De vlasplant word verwerkt tot lijnzaad of linnen. De overblijfselen van de vlasplant, die voor de productie van . In het vlasstrooisel bevinden zich geen . Deze betrekken we rechtstreeks van de producent. Hierdoor kunnen we onze vlasstrooisels. Nou wil ik mijn pony op vlasstrooisel zetten maar wat zijn de voor en nadelen hier van en wat is de prijs ongeveer. Zou het graag willen weten.


Vlasstrooisel

Handel in agrarische artikelen. Productomschrijving. De ideale bodembedekker voor uw stal. Categorieƫn: Diversen, Paard. Ongeƫvenaard comfort.


Een natuurproduct wat overblijft . Vind vlasstrooisel op Marktplaats. REAL NATURE Premium vlasstrooisel voor dwergkonijnen en knaagdieren bestaat uit hoogwaardig gehakte vlakke leem, is 1 natuurlijk en heeft de . Voeg toe aan winkelwagen. Dit product word niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.