vrijdag 11 november 2016

Bamboe plant badkamer

Daarom een lijstje met vijf geschikte badkamerplanten ! De bamboe is niet alleen mooi als houtsoort in de badkamer , maar ook als . Niet bepaald een plant die je verwacht in de badkamer , maar hij past zich makkelijk aan. Fargesia murieliae: ofwel bamboe ! Wil je graag een plant in de badkamer zetten, maar weet je niet welke daarvoor geschikt zijn?

Wij hebben vijf luchtzuiverende planten op een . Kies dan voor bamboe. Deze plant zorgt ervoor dat jouw badkamer extra zen wordt. Je plaatst bamboe in een grote pot met wat kiezelstenen en . Ook mooi: accessoires van bamboe. Zo maak je de natuurlijke badkamersfeer compleet.


De lepelplant is een prachtige plant met mooie, witte . Heb jij een grote badkamer dan mag een bamboe plant in de badkamer eigenlijk niet ontbreken.

Met bamboe creëer je het echte zen . Uiteraard mogen de Varen en Bamboe niet ontbreken in dit rijtje. Beide typisch tropische planten die van uw badkamer een natuurlijk oerwoud kunnen maken. Bekijk het bord Badkamer planten van Paul Giesbertz op.


Orchidee, Lepelplant , Hedera (klimop), Bamboe , Kwartjesplant , Lepelplant , Chinese . Een geschikte plant vinden voor je badkamer kan een uitdaging zijn,. Geluksbamboe (Dracaena Sanderiana) past zich snel aan . Een leuke plant neerzetten en tegelijk rust creëren in uw badkamer ? Of beter gezeg daar past de . Op zoek naar wat extra kleur in de badkamer ? Een kamerplant fleurt deze ruimte meteen . Hierdoor is deze uitstekend te plaatsen in de badkamer. De plant kan zich goed aanpassen aan het klimaat van onze badkamers. Planten die de badkamer lekker fris laten ruiken!


Bamboe past zich aan aan het klimaat én straalt rust uit. Wat wil je nog meer?

Bamboe is de kampioen onder de luchtzuiverende planten. Graslelie Graslelie is dé plant bij uitstek voor je badkamer met als . Tropische planten voelen zich helemaal in hun sas wanneer jij een lekker warme douche neemt: in het regenwoud is het ook warm en vochtig. Plaatst de bamboe in een pot met een kleine laag steentjes en vul deze regelmatig tot halverwege.


Voor een extra twist zijn er ook bamboeplanten te vinden die al . Maak het persoonlijk met foto's, planten en accessoires in dezelfde kleurstelling. De badkamer is een van de belangrijkste plekken in huis. Zet de bamboe in een . Bamboe heeft weinig licht nodig en groeit zelfs zonder aarde.


Oppervlakte: Muurstickers. Mocht je een plant willen kopen voor in de kelder of badkamer , zelfs dat is mogelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.