dinsdag 15 november 2016

Abus schijfremslot met alarm

Abus schijfremslot met alarm

Daarnaast hebben wij Scooter alarmsystemen. Zeker in de omgeving van een drukke staat kan een goede beveiliging geen kwaad. Voordelig schijfremsloten.


Beveilig uw scooter , brommer of motorfiets met een schijfrem slot met alarm. De opbergmogelijkheden op een scooter zijn erg schaars. Desondanks heeft iedereen een slot of andersoortige . Geaccepteerd door vele verzekeraars.


Een schijfremslot met alarm ter beveiliging van jouw NIU. Het 120DB alarm gaat af zodra er beweging in de scooter komt. Doordat het slot klein. U bevestigt het schijfremslot aan de remschijf, mocht iemand proberen de scooter.


Abus schijfremslot met alarm

SCHIJFREMSLOT APLUS CHROOM 5. MM MET ALARM – ITALY. Mm Robuust en bijzonder luidt schijfremslot voor motoren en scooters. Lees de uitgebreide productspecificaties. Het 5mm slot voor de schijfrem is geschikt voor scooters en motoren.


Vind hier alle soorten schijfremsloten voor de scooter : met en zonder alarm , ART (-4), in meerdere formaten, van A-merken en in alle prijsklassen. Op een motorfiets of scooter kan en wil je geen lompe sloten of wielklemmen. Gecontroleerd en rekening gehouden met de pen dikte. Schijfremslot mm met alarm. Eigenschappen: - 1Db - Gehard.


DIt is een ideaal slot om je scooter mee te beveiligen. Bij detectie van beweging . Meer Info In winkelwagen plaatsen . Sterk schijfremslot met handig bewegingsalarm. Met een schijfremslot is uw scooter gemakkelijk extra te beveiligen.


Hoge kwaliteit schijfremslot met alarm. Elk schijfslot geschikt voor scooter en motor. Geschikt voor scooters en motoren met schijfremmen en een diameter van millimeter. Wij hebben diverse modellen goedkope schijfremsloten geschikt voor scooter en motor . Dit Lockforce schijfremslot wordt g. Laagste prijsgarantie. Alarm voor maar 39.


Abus schijfremslot met alarm

Of naar keuze op een andere bezorgdatum. Altijd met gratis verzending. Een kettingslot voor een scooter is uitermate geschikt voor het vastmaken aan een paal of hek. Handig om mee te bestellen:.


Dit schijfremslot Boss is een fantastische beschermpost voor de scooter. Dit scooterslot is voorzien van een ingebouwd alarm en is Art gekeurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.