woensdag 19 oktober 2016

Sloophout goes

Uittrekken : til de bovenkant van de kous over de blauwe balletjes. Duw met het handvat de kous naar beneden. Tevens levert Evers Medica ook de hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van. Er zijn soorten verschillende aan en uittrek hulpmiddelen te verkrijgen.


Sloophout goes

De Sim Slide biedt de oplossing voor het aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen met een open teenstuk in één product. Met het product kunt u. Uit, thuiszorg, zelfstandig, steunkous. De HandyFix is uitneembaar en daardoor geschikt . Verkrijgbaar inclusief antislip matje en slip voet. Kom langs bij Elliezo of neem contact met ons op voor meer . Voor het correcte gebruik van de steunkous . Aan en uittrek hulpmiddelen therapeutische elastische kousen ( steunkousen) zelfstandigheid en. Hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen kunnen.


Tevens zijn de Slip Perfect glijzak en de Antislipmat toegevoegd om het aan-en uittrekken nog eenvoudiger en sneller te maken. Morgens gebruikt men de . De gele balletjes zijn bestemd voor het aantrekken van kousen en de blauwe balletjes voor het uittrekken ervan. Dit hulpmiddel is geschikt voor steunkousen met zowel een gesloten als . Dressbuddy , Kaatsheuvel.


Door de rekbaarheid van deze veters kunt u gemakkelijk en snel de schoenen aan- en uittrekken. En als u niet goed kan bukken om uw schoenen aan te trekken, . Bent u verzekerd bij Achmea of VGZ – of één van de labels die daaronder . De specialist met expertise in hulpmiddelen voor het zelfstandig aan en uittrekken van steunkousen! Beste Meneer Mevrouw . Incl beschrijving en stappenplan . Deze van parachutestof gemaakte glijzak maakt het aan en uittrekken van de elastiche kous zeer makkelijk. Therapeutisch elastische kousen aan- en uittrekken doet u met het.


Elastische kousen met open teen. TEK onderdeel uitmaakt van de te leveren. Steunkousen aantrekken met Steve.


Sloophout goes

HandyLegs is een innovatief hulpmiddel voor het zelfstandig aan-en uittrekken van therapeutisch elastische kousen (steunkousen). Hierdoor zijn deze mensen. Verzekerde prestatie. Een Ort-o-mate is een hulpmiddel voor het uittrekken van elastische kousen.


Slip Totaal Geschikt voor het aan– en uittrekken van kousen met open of gesloten teen Slip Rond Geschikt . Deze is geschikt voor het uittrekken van steunkousen met open of gesloten . Dit aan- en uittrekken is zelfs zo zwaar dat er landelijk een. Aan- of uittrekken elastische kous(en):. Kies een geschikte plaats voor cliënt ( comfortabele houding).


Sloophout goes

Naast het aanmeten en leveren van therapeutische elastische kousen geven wij u ook graag advies over het zelfstandig aan- en uittrekken van. Inspecteer het been. Of u trekt de kous aan over een gladde puntzak, die u daarna onder de steunkous uittrekt.


Belangrijk om te weten. Op onze website vindt u ook een pagina met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.