dinsdag 4 oktober 2016

Anti steenslag coating

Anti steenslag coating

Anti steenslag coating in spray en onderschroefbus van MoTip, 3M en Tectyl. High Solid Anti - Steenslag coating in spuitbus. Anti - steenslag coating overspuitbaar liter, grijs (AGG01).


Flexibele, goedhechtende en solventdragen anti-roest bescherming, op basis van synthetische . Steenslag Coating: Anti Steenslag coating Grijs en Zwarte Anti Steenslag. Sneldrogende overspuitbare flexibele, goedhechtende anti-roest en antisteenslag . Holle ruimtes behandelt met RXen RX 7. Ik heb van Fluid film de NAS en de liquid AR. Beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen. M ANTI-STEENSLAG SPRAY GRIJS 500ML.


MOTIP UNDERCOATING OVERSP. Anti -steenlag coating op rubberbasis voor het herstellen van de fabrieksoriginele structuur. Leverbaar in zwart, grijs en wit.


Anti steenslag coating

Voor de zichtbare delen van de . Snelste levering in gehele BeNeLux. Met MoTip Undercoating Anti - Steenslag – Grijs 500ml kun je de onderzijde en zichtbare delen van je carrosserie optimaal beschermen tegen opspringende . Duurzame zwarte anti steenslag coating voor het beschermen van de bodem en wielkasten van uw auto, camper, aanhanger of caravan. Bodembescherming anti steenslag coating zwart 5ml Presto Steenslagbeschermer is de ideale steenslag en corrosie bescherming voor de onderkant van de . Een ideale roestbeschermer voor de zichtbare onderkant van de auto.


Vormt een taaie, elastische beschermlaag . Wij gebruiken hiervoor . BTW(€ excl. BTW). AGB - Finixa anti - steenslag coating overspuitbaar 1L – zwart. De AGG en AGB zijn underbodycoatingen op basis van synthetische harsen . Bij 3M ontdekken en innoveren we in bijna elke industrie om problemen over de hele wereld op te lossen.


Anti steenslag coating

Controleer of deze Anti Steenslag past op uw auto. FINIXA anti - steenslag coating , grijs 400ML. OP DE FOTO DE LINKSE BUS). Snelle droging, kan drupvrij aangebracht worden.


Excellente bescherming . Undercoating en anti steenslag producten voor optimale bescherming op plaatsen waar dit nodig is. MoTip undercoating Anti Steenslag is een beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen. Het is overspuitbaar met . Wat is het verschil tussen Bitumen undercoating en stonechip. Ik gebruik altijd de stone chip ( anti steenslag ) is hard overspuitbaar en . Protecton antisteenslag is een beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen.


Artikelnummer: 140. Heeft corrosie werende werking, . Ratyl Anti Gravel Coating Zwart is een overspuitbare anti steenslag coating die een langdurige bescherming biedt aan de onderkant en zichtbare carrosserie . Ik zoek een anti steenslag verf voor de binnenkant van mijn wielkasten. Motip Bitumen undercoating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.