dinsdag 8 december 2020

Vloeibare boenwas voor parket

Vloeibare boenwas voor parket

Indien uw vloer afgewerkt is met boenwas , kunt u deze 2x per jaar opnieuw behandelen met ( vloeibare ) was of boenwas. Vloeibare Parketwas Naturel . Lecol Boenwas vloeibaar voor alle met was behandelde parketvloeren. Ongelakt parket en houten vloeren beschermen?


Uitermate geschikt voor parket en houten meubelen door zijn hoge slijtvastheid en goede waterafstotendheid. Voor parket , houten . Traditioneel gemaakte boenwas op basis. Onze dealers in uw omgeving . Boenwas is toepasbaar op zowel meubels als houten vloeren en laat een houten. Speciaal voor het onderhouden van met was behandelde houten vloeren, waterafstotend en goede antislip-eigenschappen. VLOEIBARE BOENWAS VOOR PARKET , HOUTEN VLOEREN EN HOUTWERK.


Deze vloeibare boenwas met bijenwas van Carolin mag je zowel gebruiken voor je meubels als voor het onderhouden van parket. De boenwas is kleurloos en . Verkrijgbaar in blikken van 1L en 5L - Les anciens ébénistes ID. Het wordt daarom geadviseerd eerst een klein stukje vloer buiten . Dankzij zijn hoog gehalte edele boenwas van hoge kwaliteit renoveert deze was snel en gemakkelijk geboend parket en hout door ze hun oorspronkelijke glans . Op basis van natuurlijke boenwas , deze was voedt en verheldert de meubels, parketten en houtwerk. Het geeft aan het ruwe hout een mooie blonde tint. Heart Op verlanglijstje.


Vloeibare boenwas voor parket

Het versturen van onderhoudsmiddelen kost 95 . Onderhoud van parket in de boenwas. Meubelwas,Antiekwas, Boenwas. Quick Parketwas vloeibaar geel liter.


Deze was beschermt en voedt je parket zonder te gaan plakken of kleven en verdiept de kleur en houtstructuur van je parket. De was is vloeibaar en hierdoor. Deze hoogwaardige, traditionele boenwas is het ideale product om je parket , houten meubelen en houtbekleding te verzorgen, te voeden en te laten glanzen. Omschrijving Machinaal en manueel verwerkbare natuurlijke was voor reeds geoliede houtoppervlakken, parket , kurk en steentegels binnenshuis. Producten getagd met parket boenwas.


Uiteraard hebben wij ook een vloeibare was en een wasreiniger van het huismerk: Mocht u nog vragen hebben over het onderhoud uw houten vloer ( parketvloer ) . Natuurlijke vloeibare boenwas bestaat uit bijenwas, opgelost in terpentijn, of uit verzeepte . Ciranova vloeibare boenwas. Een distributeur vinden. Boenwas voor ongesealde, onbehandelde en met harde was behandelde vloeren. De FABEL parketwas is een unieke formule op basis van bijenwas en terpentijn, die voedt,.


Eén of twee keer per jaar een nieuwe laag boenwas aanbrengen. HG vloeibare was naturel (wax naturel) (HG product 65) is een moderne was met authentieke eigenschappen en uitstraling. Dit unieke product beschermt en . Boenwas is verkrijgbaar in vloeibare en vaste vorm en bestaat onder andere uit . Sigella : vloeibare boenwas - oplosmiddelbestendige vloeren - neutrale geur.


Vloeibare boenwas voor parket

Alle oplosmiddelbestendige vloeren zoals parket , linoleum en houten vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.