woensdag 2 september 2020

Traptreden spiltrap

Op zoek naar antikras viltjes ? Als je wilt voorkomen dat de stoelen in je vloer krassen dan kan je viltjes onder je stoelen doen. Nadeel is dat de viltjes weer snel kunnen loslaten. Groot aanbod Meubelvilt - Benodigdheden voor meubels in de online Klussen.


Metafranc Viltband zelfklevend - wit - stuks - op maat te snijden.

De anti-krasvilten zijn wit van kleur en hebben een diameter van cm. In een set zitten stuks. Bent u op zoek naar plakvilt voor uw meubels ? Is na februari weer . Vilt voor houten meubelen zoals kasten, tafels en dressoirs, maar ook beschermende anti- krasvilt voor onder stoelen, banken en fauteuils.


Heb je advies nodig . Het vilt kan op maat geknipt worden. Er zijn diverse soorten vilt voor onder de stoelen.

Afhankelijk van het type stoel kun je kiezen tussen schroefvilt , meubelglijders, zelfklevende . Of met verjaardagen, worden stoelen ook buiten gebruikt soms en dan is er weer eentje vanaf. Ik denk dat we al 1viltjes versleten hebben. Voorkom met deze viltjes dat de poten van stoelen, tafels en andere meubels krassen achterlaten op je vloer.


Beoogd gebruik, Thuisgebruik. Onze vilten doppen met schroef bestaat uit een kunststof houder met vilt erin die je vastschroeft. Prima anti-kras viltjes voor onder diverse meubelen. Oorspronkelijk geplaatst op Anti- krasvilt - bruin (1stuks).


Mack Supervilt rechthoek 12x1mm stuks. Sam Vilt zelfklevend 13mm wit 24 . Verzameling door ME meubelonderhoud. Producten om onder uw meubels te plaatsen en zodoende krassen op uw . Misschien is het oppervlakte van de onderkant van de poten te klein.


En ja, wij zijn oudere mensen die niet zo veel schuiven met de stoelen en . Viltglijder assortiment zelfklevend. De lijmlaag van deze plakvilt is extreem sterk en laat zelfs onder zware.

Bijvoorbeeld viltstroken die zijn gemaakt van 1 zuiver . Dit vilt brengt u aan onder de meubelpoten. Superieure kwaliteit vilt. Zelfklevende viltglijder.


Voor gebruik onder diverse stoel- en meubelpoten. Op het viltje is hoogwaardige kwaliteit lijmlaag . Ik ben er dik tevreden mee, hopelijk kan ik hiermee weer een jaartje toe. Bescherm uw vloer tegen krassen! Een ideale bescherming van parket, laminaat, plavuiz.


Bevestig de ronde viltjes tegen krassen onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.