donderdag 20 augustus 2020

Zack toiletrolhouder linea

Zack toiletrolhouder linea

Het product beschikt over een uniek design en is . Mat Gesatineerd RVS. Stoer en stijlvol: deze toiletrolhouder van ZACK hoort thuis in de moderne badkamer of toilet. Naar goedkoopste shop. Met zijn roestvrijstalen uiterlijk past de . De geborstelde rvs-look zorgt voor een stijlvolle uitstraling en past in iedere . Robuuste toiletrol houder, geschikt voor wandmontage. Geborsteld zijdeglans RVS.


Bekijk de specificaties. Deze houder van RVS past goed in modern toilet. Blinkend RVS met een breedte van 15cm ( LINEA lijn). Ze volgen allemaal de typische designtaal van ZACK en worden zonder uitzondering . Deze design toiletrolhouder heeft een strak design en staat prachtig in een . Fraai vormgegeven toiletbutler met toiletborstel en toiletrol houder.


Vergelijk alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht. Het strakke design is ideaal voor een minim. Op voorraa direct beschikbaar! Gratis retour in toonzaal! Levertermijn: werkdagen Hoe leveren we?


Zack toiletrolhouder linea

Afhaling in je buurt: €24. De serie heeft veel in huis: van toiletrolhouder tot. Vanaf € gratis . Nu te koop bij HomeDeco. Voor 23:bestel . ZACK Linea glans toiletborstelset.


De houder is gemaakt van mat roestvrij staal en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Online-Internetwinkel. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Eenvoudig en strak vormgegeven is deze nieuwe toiletpapierrolhouder Linea , uitgevoerd in mat rvs.


Zack toiletrolhouder linea

U monteert of plakt de designhouder eenvoudig aan de . Hang er een paar reserverollen op en je. Met deze ZACK toiletrolhouder mag jouw toiletpapier gezien worden! De Roll-Up automatic toiletpaper dispenser bestaat uit een koker, waarin maximaal rollen toiletpapier kunnen worden opgeslagen.


Zack Linea Dubbele Handdoekstang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.