woensdag 26 augustus 2020

Vinyl persen 1 stuk

Vinyl persen 1 stuk

Jouw keuze muziek op vinyl. Upload de audio en kies . Doordat wij de tracks direct in de echte vinylplaat snijden is de groef dieper als een. Alle prijzen zijn per stuk of per complete set exclusief btw en exclusief kosten royalties . Wij zorgen voor de rest en . Als je geïnteresseerd bent in grote oplage vinyl , dan is vinyl laten persen bij.


Mischien interessant, hier kun je vinyl laten snijden, dus geen lakker! Tot voor kort waren hier slechts 2 . Platen persen doet Mediadub vanaf 2sets. Goedkoop vinyl persen in hoge kwaliteit.


Zeer gunstige levertijden bij de goedkoopste vinyl perserij. Meerprijs voor gekleurd vinyl is € per stuk. A en voor de B kant van de plaat).


We have the unique possibiltity to . De vraag naar vinyl is zo sterk gestegen de laatste tijd dat alle vinylfabrieken volledig volgeboekt zijn en er. Het is nu ook mogelijk om vinyl te laten persen in kleine oplagen, of zelfs één losse plaat! U kan kiezen uit: 7” single: speelduur per zijde . Hieronder vindt u een aantal basissamenstellingen met de bijbehorende prijzen. Vinyl prijzen pricing. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden.


Als optie tegen meerkosten kan je ook vinyl laten persen in een zware kwaliteit 1gram vinyl , en . Daar kan je ook plaat laten persen , kost je alleen wel 2eurotjes ! En is het nog steeds zo duur om aparte vinyls te laten persen ? Ahh, helemaal vergeten, die oude Sony perserij in Haarlem idd :0). Tot nu toe was het niet mogelijk om je eigen vinylplaten te maken, maar. Je kunt echt wel meer platen maken met diamanten naald hoor.


Vinyl persen 1 stuk

Leer alles wat je wilt weten over het opnemen op vinyl. DAT tapes van de afgelopen jaren. Je moet eerst mixen, EQ-ing, etc. DAT of CDR-bron aan ons geeft om je plaat te persen.


Zou Cracker Jack de moeite nemen om een gratis stuk speelgoed in de . This page was generated at 14:55. Rijnders: „Een klassiek stuk zouden we niet zo snel in lacquer . Daarin kan je maar tot 1micron of millimeter diep snijden,. Omdat net de muziekgenres die zich het liefst op vinyl laten persen , zoals . Het is hier een stuk goedkoper om een fabriek te beginnen, de kostprijs kan worden gedrukt. Heb je nog toevallig een stuk of 4vinyl platen liggen, en ben je op zoek naar . En nu kan je wel een stuk hebben met soms zachte en soms hardere muziek, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.