dinsdag 25 augustus 2020

Superfix glans zonder boenen

Superfix reinigt en onderhoud met glanseffect. Het kan de eerste maal onverdund op een goed schoongemaakte vloer verdeeld worden. Er ontstaat na droging . Het is een gemakkelijk product, want voor de glans hoeft niet na te worden geboend. Beschermen, onderhouden . Onze bekende dweilwas om tegelvloeren te impregneren en te . Beoordeling: ‎ 1. Hierdoor krijgen de plavuizen een prachtige kleur en glans.


Allesreiniger geeft de tegels een beetje glans en maakt dat de ruimte lekker ruikt. Boenen doe je door met enige kracht de dweil heen en weer te halen. Zonder putje of afvoer is het namelijk lastig de vloer weer droog te krijgen. Ontbrekend: superfix ‎ Moet het volgende bevatten: superfix Onderhoud - Veronove Tegels www. Vorig jaar de vloer met dit middel schoongemaakt, wauw wat een mooi resultaat!


Het was veel werk: rij voor rij tegels boenen op handen en . Lichtvochtige microvezeldoekjes zijn in staat om zonder toevoeging van. Reinigingsmiddelen die een glans -, bescherm- of impregneringslaag aanbrengen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.