donderdag 9 juli 2020

Steigerwielen altrex

Steigerwielen altrex

De steigerwielen van Altrex , ze komen in alle soorten en maten. Zo bieden wij wielen met een diameter van Ø20 Ø1en Ø1mm. Topmerken zoals Altrex en Euroscaffold Wij verkopen zowel wielen voor rolsteigers, vouwsteigers als kamersteigers.


Steigerwielen altrex

Het grote voordeel van onze steigerwielen is . Koop of Verkoop altrex wielen op Marktplaats - Bekijk Lokale. Bestel via de Altrex onderdelenwebshop. Snel bestel snel in huis.


Beantwoord de vier vragen hieronder en bekijk welke steigers aan uw wensen voldoen! Diameter van de buis. Wat is het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte bij een steiger? Wielstaander Altrex ten behoeve van de rolsteiger. Het Nederlandse bedrijf is voor.


Steigerwielen altrex

Al uw wensen zijn mogelijk. Stel in slechts drie stappen jouw steiger samen en vindt de steiger die het beste bij je past. In de onderstaande tabel kunt u klikken op het. OMSCHRIJVING, tekening.


Onderdeel van de Altrex vouwsteiger. Anderen bekeken ook. Altrex steigers kun je snel opbouwen en met gebruik van een wielset heb je een rolsteiger.


Rolsteigers hebben het voordeel dat ze makkelijk te verplaatsen zijn, . Steigerwielen van Altrex. Kies jouw juiste module. Bekijk en reserveer jouw steiger direct online. Dubbel geremd rolsteigerwiel met aluminium spindel, in hoogte verstelbaar.


Altrex Rolsteiger RS Tower Module A basispakket. Je kunt deze natuurlijk huren, maar een eigen steiger kan best van pas komen. GAMMA heeft enkele . Deze unieke rolsteiger zit vol innovaties, is compact en eenvoudig te vervoeren. Little Jumbo of Solide?


En moet ik dan een Instant steiger of een. Dan bieden de kamersteigers van Altrex uitkomst. Een professionele kamersteiger van Altrex heeft steigerwielen (Ø 1millimeter) met een rubberen. Deze steiger garant voor een veilige . RS 44-POWER Kamersteiger opvouwbaar. Compacte steiger voor smalle ruimtes . ASC levert een zeer breed assortiment professionele ( steiger) wielen.


De RS TOWER is een complete rolsteiger. Perfect voor de professional. De geknepen klauw- schoorbuis . HYMER vario ladder steiger rating (7) Nog niet beoordeeld. MiTOWER, snel-bouw.


Steigerwielen altrex

Van de basis van de steiger is in een handomdraai een trolley gemaakt. Alle onderdelen van de opbouw passen er in. Set van rolwielen met rem en diameter 10cm, geschikt voor de Altrex rolsteiger. Dankzij de ruime doorsnede van de wielen blijft de rolsteiger gegarandeerd . De basis van deze steiger is een handige kamersteiger die je door kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.