dinsdag 14 januari 2020

Spaghettimat op maat

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een spaghettimat met logo! Wil je een spaghettimat op maat bestellen? Een spaghettimat voelt stevig aan en heeft een aangename zachte loopweerstand.


De duidelijke vermindering van het binnenlopen van vuil en vocht verlengt de . Bent u op zoek naar een op maat gemaakte spaghettimat ? De voordelen van een spaghettimat.

Wat is een op maat gemaakte spaghettimat ? Een entreemat of deurmat die sterk van structuur is, zo kun je een spaghetti deurmat het beste omschrijven. Koop uw matten online, veilig en snel. Spaghettimat op maat.


Rubberen spaghettimat van hoge kwaliteit voor intensief loopverkeer met een antislip onderrug. Deze deurmat is met een dikte van millimeter, een antislip. Al gevallen voor deze eigentijdse curly mat? Sorteer op relevantie, Sorteer op prijs (oplopend) .

Door de lusjes, van . COLOR spaghettimat op rol. Standaardbreedte van meter met een maximale lengte van meter. Met een dikte van mm iss de HD spaghettimat geschikt voor bedrijfsmatig. Nederland installeren en de mat ter plaatse op maat snijden,. SPAGHETTIMATTEN verschillende kwaliteiten voor particulier of zakelijk gebruik.


De HD 15mm kwaliteit kan echter ook in andere maten (op maat ) geleverd . DROOGLOOPMAT, deurmat op maat , droogloopmat op maat , kokosmat, schoonloopmat. Deze buitenmat vangt aan de ingang van uw pand het grove vuil zoals modder en . Grijze spaghettimat met een breedte van 1centimeter en een lengte op maat te verkrijgen. Schoonloopmatten op maat. Geen vuil meer, geen steentjes, geen krassen op de vloer. Gewoon een schone hal, thuis of op het werk.


Op maat : Waar te gebruiken: Buiten. De stugge garens van . De mat heeft goede reiniging met een hoge slijtvastheid. Zo bestel je de deurmat: Meet het . Pastamat HD is geschikt voor locaties met intensief verkeer.

Voor binnen en buiten, op maat gemaakt en in vele kleuren en met eventueel met logo leverbaar. Heeft u een grote maat (meer dan 120x6cm) of maatwerk nodig, half rond ? Het productieproces noemen wij ook wel het 'inlay . De DM kwaliteit kan door ons opmaat worden gemaakt in elke gewenste . Deurmattenvoordelig. Elke gewenste lengte is bij ons mogelijk.


Er worden meestal geen matten met op maat gemaakte kleuren geproduceerd. De HD kwaliteit kan door ons opmaat worden gemaakt in elke gewenste . Maat (bxl): 1x 6cm. Aluminium deurmat “Hygienic Mat” met spaghettimat inleggen Aluminium deurmat - product kenmerken: Materiaal: Aluminium (raam), vinyl (inleggen) Hoogte: . Nobel Grip basic spaghettimat op maat , in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.