dinsdag 21 januari 2020

Opzetslot schuifraam

Opzetslot schuifraam

Bestel de Slot voor schuifraam - ROTO RAD online bij Lecot. ABUS opzet raambeveiliging voor kiepstand. Zoek je iets wat er niet tussen staat? Locktech kan u hierover advies geven, en de juiste producten leveren en installeren. Zo eenvoudig werkt een raamgreepslot van ABUS.


Raam dicht – slot dicht! Bestaat als opbouw-, opleg- en inbouwslot. Extra veilig zijn de bijzetsloten met een sleutel. In oude panden zie je ze nog regelmatig terug: schuiframen. Bij deze ramen is inbraakpreventie van groot belang.


Daarnaast kan je ook kiezen voor een oplegslot. Dit slot zorgt ervoor dat je het raam voorziet van een extra beveiliging die makkelijk te hanteren is. ABUS raam - en deurbijzetslot met cijfercode FTS106. Klasse: extra zwaar. Er bestaat een grote variëteit in dit type bijzetslot en ze zijn er voor bijna alle soorten ramen.


Opzetslot schuifraam

Schuifraam kapot slot herstelling. Slotenmaker Daniel in actie. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een oplegslot voor uw raam kiezen dat SKG is gekeurd.


Naast raamsloten zijn er vele andere producten die u kunt aanschaffen voor . En natuurlijk de discipline om het raam af te sluiten wanneer u niet thuis bent. Alles voor het schuifraam. De schuifraambegrenzer fungeert als schuifraamslot en het raam kan niet verder open.


Op zoek naar ander schuifraam slot ? Niet alleen een keurmerk is nodig om er zeker van te zijn dat uw raamslot bestand is tegen inbraak. Het slot moet passen bij uw type raam. Dit is een simpel oplegslot waarbij een hendel van de raamboom in een gleuf op het kozijn wordt geschoven om de raam af te sluiten. Mooi geïntegreerd en volledig inbraakwerend kan ook! Hierbij moet rekening . Plaats in het frame van een openslaand raam een ingewerkt slot of een insteekslot.


Een insteekslot voor het . Melia Las Antillas gemaakt door . Badkamer- en wc- slot. De SecuMax 8is een ideaal slot als u liever een minder opvallende beveiliging wilt, dan kan dat. Dit raamslot is smal en past daardoor bijna altijd - ook op . Ik heb een raam met een slot van het merk Hoppe. Op de klink zit een slotje, dat stuk gegaan is.


Artikel, Prijs (vanaf), Informatie. T schuifraam slot. Voor elk raam het gepaste slot. De uiteindelijke slotkeuze zal afhankelijk zijn van het raamkozijn en bijorend openingswijze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.