maandag 21 oktober 2019

Tuintegels assen

Zo maken en verkopen wij massieve eikenhout salontafels maar ook robuust oude houten tafels. Misschien bent u toch meer een persoon voor een boomstam. Stoere en robuuste salontafelAfmetingen 1x cmHoogte (zwenk) wielen 1cmDikte beton cmInclusief speciale coating tegen vlekkenKleur antraciet . Deze robuuste salontafel past in ieder interieur. Industrieel, Scandinavisch,.


Een salontafel met wieltjes is praktisch en geeft een stoere uitstraling. Ben je op zoek naar meer opbergruimte? Kies dan een salontafel met lades, mand of extra. Het robuuste hout kan tegen een stootje en het stoere design maakt van je industriële salontafel een ware eyecatcher.


Kies voor een variant met metalen . Robuuste salontafel op wielen. Salontafel steenschotten. De tafel is uitgevoerd op wielen en daardoor eenvoudig. Met een woonkamertafeltje op wieltjes verplaats je het meubel nog makkelijker en kun je de tafel flexibel inzetten. Welk materiaal kies ik voor mijn salontafel ? Elke stoere salontafel van robuust oud hout is een eenmalig exemplaar en.


Tuintegels assen

Robuste salontafel op industriele wielen. Gemaakt van oude plafondbalken. Het blad staat op wielen , zodat de tafel makkelijk te verplaatsen is. Van salontafel op wielen tot robuuste vitrinekast.


De industriële stijl behoort tot één van de populairste looks binnen de interieurwereld. Versta jij deze stijl en ben . Prachtige doorleefd zwaar hardhout in warme kleuren. De robuust boomstamtafel met U-onderstel op wielen van Woonloodz is een puur natuur robuuste tafel met een prachtig uniek stalen onderstel.


Bekijk de foto van alleswit met als titel robuuste kast en salontafel op wielen en andere inspirerende plaatjes op Welke. De prachtig zichtbare . Hout is robuust en creëert een rustige, natuurlijke sfeer. Hierdoor combineert een houten salontafel zeer goed met andere meubels. Lichte houten salontafels. Een robuuste salontafel heeft een extra warme uitstraling door de stoere en.


Door stoere metalen onderstellen,eventueel met wielen , versterkt u het effect. Onze collectie stoere en robuuste salontafels moet u geWOON eens gezien hebben. Alle salontafels in.


Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel. Eventueel zijn diverse salontafels ook uit te rusten met stevige wielen , voor een industriële . Kortom een echte must have! Deze stevige salontafel is gemaakt van Mango hout. Dit geeft het meubel een robuuste en industriele uitstraling.


Het meubel heeft een prachtig stoer metalen . De massieve boomschijf is behandeld en bevestigd op drie industriële echte oude wielen. RENEW Bijzettafel op wielen 60x60x40. Waar in moderne ruimtes een salontafel in hoogglans wit perfect past, komt juist in landelijke of industriële ruimtes een zwarte of robuuste , houten salontafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.