maandag 21 oktober 2019

Staalkabel op maat

Staalkabel op maat

Staalkabel op maat. In Rotterdam staat een kunstwerk van Auke de Vries wat bekend staat in de volksmond als de Waslijn. Het kunstwerk is 1meter lang en.


Staalkabel op maat

Hoe kan ik staalkabel op maat voordelig kopen? Deze staalkabel is opgebouwd uit zeven strengen van negentien draden (7x19). Online kunt u gemakkelijk staaldraad opmaat bestellen dat precies voldoet aan al uw wensen en als maatwerk speciaal voor u wordt gemaakt. Deze rvs staalkabels kunnen wij in de kwaliteiten 1x(stugge kabel), 7x( middel soepele kabel) of 7x(soepele kabel) op maat maken en . VANDAAG BESTELD MORGEN GELEVERD.


Mennens Belgium, jouw ijzersterke specialist voor staalkabels op maat. Ontdek al onze mogelijkheden op vlak van kabeltypes. Het staaldraad wordt op maat geleverd in 1 meter. IJzerwarenwebshop leverancier van . Als je op zoek bent naar staalkabels voor zowel klein- als grootverbruik neem. Met maatwerk zullen de kabels speciaal voor u op maat worden gemaakt.


Staalkabel op maat

Zeker als u staalkabels nodig heeft voor een grote klus. Ons staalkabel is allemaal gemaakt van AISI 3roestvrijstaal. We verkopen verschillende constructies, zoals 1xen 7xstaalkabel. Zonodig, walsen wij . Voor industriële toepassingen ontwikkelen en produceren wij elk type touwwerk en staalkabel.


Wij leveren op rol of juist op- maat -gemaakt. Wij bieden staalkabels aan op maat per meter en staalkabels met een stalen puntkous en een aluminium pershuls. Op maat gemaakte staalkabel. De staalkabel specialist heeft speciale machines die staalkabels op maat kunnen maken en persen zodat u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit. Onder andere voor balusters C en D. RVS staalkabel van 3. Kwaliteit RVS: 3(hoogwaardig: zuur- en zeewaterbestendig).


Zo leveren wij aan elke klant de gewenste kabelsamenstelling op maat. De Lijnenspecialist heeft een eigen tuigerij in Amsterdam. Maatwerk staalkabels. Een succesvolle oplossing op maat begint met het juiste advies.


Onze ervaren Application Engineers werken graag nauw met u samen in. Mocht u de afmeting staaldraa die u zoekt, niet standaard in het assortiment vinden dan kunt u overwegen om staalkabels op maat te laten maken met een . Materiaal: Normaal staal verzinkt. Meer informatie over de optimale staalkabel voor jouw werkzaamheden? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat. Bekijk ons assortiment.


De kabel is 7xgevlochten, dus erg soepel. Alle mogelijke afwerkingen, stroppen met sokken, draadspanners en eindverbindingen. Lengte uitgeschoven: mm. Maximale (werk)lengte: millimeter. Hiervoor zijn we ingericht, we beschikken over een eigen staaldraadpers.


Uiteraard kunnen wij je bestellingen ook geheel op maat leveren. Eén van de meest gewaardeerde eigenschappen van zink is de ideale . Verzinkt staalkabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.