donderdag 1 augustus 2019

Imitatiebont stof

Alle bont stoffen die wij verkopen zijn imitatie, ook wel kunstbont of nepbont genoemd. Imitatiebont stof Mongoolse Lam. Het wordt gemaakt van een breisel met een pooldraad waardoor een extra lang vezeldek ontstaat . Ben je op zoek naar nepbont? Met onze bont stoffen haalt u een heerlijke zachte stof in huis die uitermate geschikt is als kledingstof en daarnaast vaak wordt gebruikt als decoratiestof.


Ons imitatie bont oftewel nepbont stof is gemaakt van 1 polyester.

U kunt van deze imitatiebont stof mooie . Borg stoffen en Bont imitatie stoffen is de trend! Een kleine greep uit ons assortiment is onder andere een lang harig bont stof. Zoekt u een groothandel met een groot imitatiebont stof assortiment wat direct leverbaar is? Bekijk de Knipidee imitatiebont collectie online!


Deze langharige imitatiebont. De onderharen zijn donker blauw van kleur en loopt licht van kleur uit. Verkoop van stoffen , fournituren en toebehoren.

Hoewel het product van 1 polyester is gemaakt, lijkt de stof veel op kortgeschoren echt bont. Vind het bont dat bij jou past. Stoffen voor jouw project. Onze collectie imitatiebont. In vele motieven, kleuren en soorten.


Ons synthetisch bont is ideaal voor de creatie van kussens, jassen, mode- accessoires en. De 1 polyester kaki Minkeestof is een pluchen stof met. Dan wordt met “ bont ” het harige en zachte van de stof bedoeld.


Een mooie heerlijk zachte en soepele imitatie bont van 1 polyester. Bijna niet te onderscheiden van echt bont: onze imitatiebont stoffen ! Ideaal voor bijvoorbeeld plaids, kussens, jassen en kragen. Nooteboom Textiles is first-in-line op de Europese markt als groothandel in stoffen voor dames- en kinderkleding en woondecoratie.


Nu kan u onze stoffen ook online kopen via onze . Het budget imitatiebont kan in de machine gewassen worden op 40°C. Vervolgens raden wij u aan om de stof uit te hangen om te drogen (niet in de droogtrommel) . Goed om te weten dat er mooie stoffen. Zojuist voor het eerst bij hen .

Dit is een uitstekende imitatie van bont. Het gebreide imitatie bont is gemaakt van speciale modacrylvezels, heeft een prachtige glans en kwaliteit en voelt . In kragen van kinderjassen met echt bont kunnen giftige stoffen zitten. Controleer daarom of er echt bont of nep bont aan de jas van je kind zit.


Bijbelhoes donker bruin imitatiebont Limited Edition. Geschikt voor elk model bijbel. De hoogte van uw bijbel is bepalend voor de prijs. De exacte maat van uw. Boelens Modestoffen is een groothandel in Modestoffen en Textielgroothandel voor leveranciers en retailers in modestoffen en modetextiel.


FYN Misty hocker stof met imitatiebont wit. De witte imitatiebont waarmee de Misty hocker is bekleed zorgt ervoor dat het een opvallende verschijning. Bij het bestellen kunt uw gekozen stof noteren. Uw ziet bij stap van het afrekenen het vakje eventuele opmerking schrijf hier de stofcode en stofnaam. Volledig gemaakt van imitatiebont stof walking act loopt kostuum bestaat uit verschillende componenten die de outfit compleet.


Completely made of faux fur . Groothandel goedkope 1 polyester nep bont stof. Effectieve breedte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.