donderdag 11 april 2019

Sloten nemef

Hierdoor zijn ze inbraakwerend en dus extra veilig! De veiligheidssloten zijn SKG gecertificeerd en voldoen . Check de voorraad van de . Sloten voor de binnen - en buitendeur ook met bluetooth! Bestel vandaag nog of kom langs bij een . Dat is ook nodig want ieder soort deur, kast of venster vergt een andere . Bekijk ons assortiment Sloten in onze Onlineshop.


Sloten nemef

Groothandel in bouwmaterialen voor de professional en de doe het zelver. Alle Sloten online! Een inbreker forceert een oud slot namelijk binnen een handomdraai.


Zoek je nog goede sloten ? Kijk dan eens in het assortiment van IJzerhandel. Speciaal ontwikkeld voor de renovatie- en vervangingsmarkt. De scherpste prijs en gratis. Dit houdt in dat het slot maar aan één kant . Topkwaliteit van Assa Abloy. Denk aan loopsloten . NEMEF 2-Pinslot KA incl.


Sloten nemef

Omlegbare dagschoot. Deurbeveiliging voor het goed op slot doen van jouw huis. Kies uit divers assortiment van o. Door de symmetrische sleutel . Nemef 13V espagnoletslot. Eenvoudige en snelle installatie binnen minuten.


De Entr is een elektrisch deurslot met een. Het insteekslot past in een standaard uitsparing van een deur, zowel opdek als stomp. Deze sloten zijn omkeerbaar en dus te . Rechts en links bruikbaar. Met klavieren, sluitingen (nrs 1-20), pijpsleutels (S210).


Sloten nemef

Kast en voorplaat: staal gelakt. Sluitplaat: staal verzinkt. Binnenkort te koppelen aan het Yale Smart Living systeem. Kan automatisch de deur laten vergrendelen.


Een slecht slot is in veel gevallen de eerste oorzaak van inbraak. De sloten voldoen volledig aan de. Veilig dankzij de hoogste inbraakwerendheid . Messing schoten, krukgaten mm, . Toepassing: Specifiek geschikt voor schuifdeuren.


Sloten nemef

Resultaten weergeven met . Voorplaat: RVS, 174x25mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.