dinsdag 16 april 2019

Nano doekjes bril

Nano brillen doekje. De beste site van Nederland met. Ideaal doekje voor schone brilglazen en schermen! Advies is om het doekje de eerste keer (met de hand) te wassen en drogen. Gemaakt met de nieuwste nanovezels.


Deze nano plus- bril en beeldschermdoekje reinigt snel en veilig. Verkrijgbare kleuren: Blauw, Groen . Bril - beeldscherm doekje. NOOIT MEER EEN VUILE BRIL ! Zeker nu in Corona tijd is het goed schoonmaken van oppervlaktes erg belangrijk!


Ideaal voor het kraakhelder reinigen van: brillen , TV´s, Computerschermen, I-pad ,. Leg uw bril nooit met de glazen naar beneden, want bij het verschuiven van de bril kunnen krassen ontstaan. Gebruik nooit papieren doekjes , keukenpapier of . Geen schoonmaakmiddel nodig! Door schoon te maken met nanodoekjes blijft alles tot wel keer langer schoon. Het is een grote ergernis van brildragers : beslagen brillenglazen.


Met één doekje kan een enkel brillenglas 3keer behandeld worden. De brillenglazen voelen vanwege de NANO. Ik gebruikte altijd de brillen schoonmaakdoekjes van de Etos. Vochtige reinigingsdoekjes van ZEISS zijn gemaakt van micro-fijne cellulosevezels. De doekjes zijn daarmee zacht voor uw brillenglazen , bieden streepvrije . We presenteren je onze nanodoek , een allround microvezeldoek met ultrafijne microvezels die zie zorgen voor optimale schoonmaak resultaten.


Europees importeur! Met microverzegeling: antistatische werking en NANO technology. Onderhoudsproducten voor brillen en zonnebrillen. Zeiss Lenswipes brillendoekjes (doekjes ). Door de unieke formule is het een perfect doekje die vrijwel alle . Anti-Fog brillendoekjes doekjes per doosje - min. Anti-fog doekjes zijn super handige doekjes waarmee je alle typen brillen en glazen condensvrij kan maken.


Uiterst geschikt voor je bril tijdens het opdoen van een masker! Op het gemiddelde mobieltje zitten meer bacteriën dan op een WC- bril van een. Deze vloeibare nano bescherming legt een, voor het oog onzichtbare, coating. Hierna gebruikt u het microvezel doekje om uw toestel te polijsten en weer te . CLEARSEE anti-condens doekje ontwikkeld.


Voorbeeld toepassingen: Ruiten en spiegels. Spargo toiletreinigingsdoekjes. Nooit meer iets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief vol met verrassende acties en de nieuwste . Professioneel nano coating-advies Ontdek waar u op moet letten bij het. Makkelijk meenemen!


Ik dacht deze makkelijk te kunnen verwijderen met mijn lensdoekje die ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.