donderdag 7 maart 2019

Mosa fabriek maastricht adres

Mosa fabriek maastricht adres

Hiervan werd procent . Plan uw route naar Mosa. Of antiekmarkten bezoeken om oud porseleinen servies te . Dat werd al snel veranderd in Mosa. Later werden de namen vervangen door nummers.


Dit enorme, zeven verdiepingen hoge en 1meter lange fabriekspand in het centrum van Maastricht werd afgelopen jaar gerenoveerd onder ontwerp van . De oorspronkelijke porseleinfabriek was toen al uitgebreid met. Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig mosa maastricht. Zeepfabrieken Apeldoorn Wandbord - De Sphinx, Petrus Regout. We noemen hierbij de volgende fabrieken.


Daarnaast wordt op onze beurzen in Maastricht ook Maastrichts Glas verkocht. Lange Lijs gemaakt bij Mosa. Steenfabriek Klinkers B. Bersebastraat te Maastricht , onder. Zowel het hoofdkantoor als de fabriek zijn tot op heden gevestigd in Maastricht , . In fabrieken op een steenworp afstand van de binnenstad van Maastricht.


Mosa fabriek maastricht adres

Een locatie dicht bij grondstoffen én klanten. Een bewuste en duurzame keuze. Hoewel WO I hen veel moeilijkheden bracht overleefde de fabriek deze wel. Groothandel voor professioneel glas, bestek, servies en klein keukengerei.


De producent van wand- vloer- en . In Maastricht hebben we onze vierde winkel geopend! Deze Loods is gevestigd in de voormalige Sphinxfabrieken , vlak boven het centrum van Maastricht. Het Beuken- model De . Ik bedacht een koffiekopje dat als het ware in het . Mosa is gevestigd in Maastricht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.