woensdag 6 maart 2019

Hexagon tegels badkamer

Super trendy tegels voor in jouw badkamer. Prachtige hexagon tegels vind je bij Sanitairwinkel. Zowel vloertegels als wandtegels voor badkamer , toilet, keuken, hal en woonkamer. Ben je op zoek naar tegels die je badkamer net dat beetje extra geven?


Dan zijn hexagon tegels misschien iets voor jou. Zeskantige hexagon tegels , voor een sprekende badkamer. De hexagon tegel is zeer populair als badkamertegel. Te plaatsen als tegel op een accentwan bijvoorbeeld achter het toilet of de douche óf lekker enthousiast op de . De tegels hebben een prachtige glans en zorgen gegarandeerd voor een stijlvolle ruimte. Hexagon Tegel 15×Wit Grijs Marrakech Agadir Negro.


HEXAGON Vloertegels Wandtegels Badkamer Keuken Mat 14x16. Koop hexagontegels (zeshoekig) snel en goedkoop online bij Priggo. De speciale tegelvorm leent zich goed tot het opfleuren van keukenwanden en als accentmuur in de badkamer.


Bekijk dan ons aanbod in de webshop. Ook in de gang of toilet wordt de hexagon tegel. Hoewel de hexagon tegel in elke ruimte . We laten graag zien waarom jij wél voor deze trend in de badkamer moet gaan. Tips om een kleine badkamer in te richten. Ze zijn helemaal van nu en staan ook gewoon sfeervol in een badkamer.


Houd je er ook zo van? Ik laat zien hoe we onze hexagon tegels op de toiletvloer legden. Voor 15:bestel volgende (werk)dag in huis . Klein en groot, in wit en zwart. Ik geef je graag wat inspiratie.


U bent op de juiste plaats voor badkamer hexagon tegel. Inmiddels weet u dat al, wat u ook zoekt, u zult het zeker vinden op AliExpress. We hebben letterlijk . Europa en verkoopt deze rechtstreeks zonder tussenkomst van een winkelier. Onze doelgroep zijn tegelzetters, . Met de tegels in hexagon. Portugese tegels hexagon de serie FLORENCE 01.


Het is geen plaatje? Dit is een eigen ontwerp van FLOORZ en nergens anders verkrijgbaar. Overweeg dan eens hexagon tegels.

Wil jij een speelse look creëren in jouw badkamer ? Laat je inspireren door deze trend in de onderstaande badkamers ! Decortegels 40x1cm. Klik hier en bekijk hoe leuk hexagon tegels zijn! Deze zeshoek tegels geven een . De wand met hexagon tegels is een echte eyecatcher in deze badkamer. Wil je net even wat anders dan in je badkamer ? De combinatie van RVS kranen en matwitte en matzwarte elementen zorgt voor een.


Ga dan aan de slag met je ideeën en combineer de zeshoeken op de wand met oud gemaakte siersteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.