woensdag 30 januari 2019

Kierstandhouder met slot

Zo kun je veilig kijken wie er voor je deur staat zonder dat deze persoon ongevraagd kan binnendringen. De meeste kierstandhouders werken alleen bij deuren . Een kierstandhouder zorgt ervoor dat u veilig de deuren of ramen tot een kier. U bent bij ons ook aan het goede adres voor een kierstandhouder met slot en . Kierstandhouders op deur of raam?


Uw woning altijd kunnen ventileren.

Zorgeloos opendoen voor onbekenden. Kies voor veiligheid en gemak. Tot slot willen we je graag nog van extra informatie voorzien, omdat we vaak zien dat er veel vragen zijn over kierstandhouder.


Daarom hebben we hieronder . Een ander alternatief voor een kierstandhouder is een SKG gekeurde raamuitzetter. Wilt u meer weten over kierstandhouders of heeft u extra hulp nodig bij het . Door de beugel over de hendel te klappen kan de deur niet verder dan een kier . Toepassing: Buitendraaiende draairamen.

Compleet met sleutel. Met kierstandhouder. Wij verkopen diverse kierstandhouders van verschillende merken en functies. Deurketting verchroomd met slot.


Weten wie er voor de deur staat als er wordt aangebel terwijl de deur nog op slot is. Dat is een eis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Veel mensen hebben . Opvulblok voor kierstandhouder voor opdek Deur RVS. SKG kierstandhouder Curve naar buitendraaiend RVS.


De AXA Oyster veiligheids combi raamsluiting, een uniek product bestaande uit een veiligheids. Het wordt niet aangeraden om de kierstandhouder als extra slot te gebruiken. Een veiligheidsraamsluiting is een schuif en een sleutelslot in een perfecte combinatie. De schuif gaat dicht en kan vervolgens nog op slot worden gedraaid.


De Nemef kierstandhouder is niet bedoeld om als extra slot te gebruiken. De geadviseerde montage hoogte is 50cm vanaf de grond. Roestvrijstalen kierstandhouder met SKG keurmerk, voorkomt ongewenst.


Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.

Binnenmaat en buitenmaat. Cilinderslot correct . Gebruik een kierstandhouder niet als slot. Wanneer iemand te hulp moet schieten en met de sleutel de deur wil openen, wordt de deur geblokkeerd door de . Door middel van een kierstandhouder kunt u de deur gemakkelijk op een kier zetten.


Zo kunt u goed zien wie er voor de deur staat, zonder de deur al volledig te . Als men de kierstandhouder wil gebruiken als extra slot , betekent dit dat ook . Raamboompjes met slot. Het is steeds meer mogelijk om deze bescherming voor uw raam in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.