donderdag 20 december 2018

Glasgranulaat fundering

Deze blogpost gaat over funderingen van 1 gerecycleerd glas. Innovatief advies van B²CO: in Vroomshoop staan zorgappartementen gefundeerd op verdicht glasgranulaat. Hoge draagkracht en hoge . Gerecycleerd glas als draagkrachtige en drainerende vloerisolatie. Voor de fundering van Ecodorp Boekel gebruiken we glasschuim.


Doorzichtig, zwaar en breekbaar: daar denk je bij het woord glas in eerste instantie aan.

Duurzame vloerfundering van glasschuim. Het Eco-Expo-project op het terrein van wat eens De Kleine Aarde was, is een proeftuin op het . In de Okelaar zijn alle vloeren en funderingen geïsoleerd met. Onze oplossingen isoleren ook zwaar belaste, dragende oppervlakken zoals platte daken, funderingsplaten, olie- en gastankbodems. Misapor is 1 gerecycleerd glas verwerkt tot glasschuim. Denk hierbij aan het gebruik van schelpen of glasgranulaat als.


Oud glas wordt nieuw beton. Waterglas-harderinjecties zijn een voordelige methode om funderingsproblemen effectief aan te pakken. Voorwaarde is wel dat de bodem onder de fundering uit .

Is de fundering op die plek goed of moet ik daar eerst aanpassingen in doen? Gehard glas is namelijk krasgevoelig. Leg voordat je aan de . Categorie: Glasschuifwanden. Wanneer u de glazen schuifwand wilt plaatsen is het erg belangrijk om de onderrail op een ondergrond te plaatsen welke sterk genoeg is en . Wat : terrazzo beton met glas granulaat. Bij de aanleg van dit designgebouw werd door de architect gekozen voor een.


Dit type glas bestaat uit één enkel glasblad. Zo staat de woning op een fundering van centimeter dik glasgranulaat , waardoor de woning ook naar beneden toe weinig warmte kwijtraakt . Als binnenafwerking wordt leemstuc toegepast. Het gebouw is COpositief. Bij een fundering op palen wordt in de randkist een prefab wapeningskorf.


De kleikorrels of het glasschuim hebben wel een zeer goede drainerende werking, maar als het grondwater te hoog staat, is dit nogal zinloos . De architect of het studiebureau kan je vertellen welke fundering je moet voorzien. Soorten funderingen. Cellulair glas is een hardschuim isolatiemateriaal.


Foamglas cellulair glas is het enige isolatiemateriaal dat niet alleen volledig waterdicht is, maar ook volkomen. Deze heldere glaspanelen zijn gemaakt van 10mm dik gehard glas en zijn over het.

Bij het vervaardigen van beton komt veel COvrij, ook bij gerecycled beton, daarom gaan wij voor een fundament van . HOTA Hota werkt met iQ3. Misapor glasschuimgranulaat is een hoogwaardig product dat voor. In deze werken komt beton respectievelijk metselwerk voor.


Onder metselwerk wordt behalve baksteen ook . De fundering is van gerecycled glasgranulaat gemaakt. Voor de wanden is gebruik gemaakt van de R7-elementen van Styro Stone. Levering van 2m³ big bags glasgranulaat.


En dit voor de funderingen van onze volgende Eco-werven. De λ -waarde hiervan is 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.