maandag 17 december 2018

Extensief groendak prijs

Wat is een extensief groendak ? Groendaken zijn daken die met vegetatie zijn bedekt in plaats van bijvoorbeeld dakpannen of riet. Extensieve groendaken. Op zoek naar een extensief groendak ? Lees hier meer info, prijsadvies en voordelen van extensieve groendaken. Het verschil en de voor- en nadelen tussen deze twee soorten wordt hieronder .

Zoals gezegd zijn er twee soorten groendaken: intensieve en extensieve groendaken. Een sedumdak is een extensief . Intensief groendak, €1- €20 jaar. Nieuwe onderlaag (EPDM), €- €5 in combinatie met groendak jaar . Doordat een intensief groendak heel zwaar is, is er vaak een aanpassing aan de dakconstructie nodig voor het aanleggen. De gemiddelde kosten van een . Het belangrijkste verschil is die tussen intensieve groendaken en extensieve groendaken.


Verschil extensieve en intensieve groendaken. Deze daken onderscheiden zich van elkaar .

Richtprijs intensief groendak: € 1à 2per m² (incl. btw en montage) ⇒ Vraag. Een lichtgewicht, extensief groendak kost tot euro per vierkante meter. Prijzen die ik vermeld zijn inclusief BTW.


Als je een intensief dak aangelegd met bomen en struiken zal de prijs al snel de . Een extensief groendak heeft weinig onderhoud nodig en is niet erg zwaar. Prijsindicatie van extensief groendak. Kosten komen bovenop de prijs van de onderlaag.


Een vegetatiedak is niet goedkoop. De kosten van een groendak . We maken onderscheid . Hoe bereken je de prijs van jouw groendak? Type dak, Prijs per m², Levensduur. Ben je benieuwd naar de kosten voor een groendak ? Ontdek bij Werkspot de gemiddelde prijs en de prijsbepalende factoren.


Deze gedijen goed bij droge omstandigheden en vergen weinig onderhoud. Door je plat dak te voorzien . In dat verband kunnen we spreken van een “ groendak ”. De term verwijst naar twee types van daken: intensief of extensief. In beide gevallen wordt de .

Per type groendak geven we je een indicatie van de kostprijs per vierkante meter. Dit zijn nettoprijzen, zonder btw. De componenten van een groendak zijn in theorie vrij eenvoudig, maar omdat er veel verschillende producten op de markt zijn, tegen alle mogelijke prijzen, is het. Reken ongeveer €6- per vierkante meter voor de totale kosten van een extensief groendak of sedumdak, een intensief groendak is duurder en komt uit op ruim . Het soort begroeiing dat je kiest is op invloed van de prijs.


Elk soort dak kan worden bekleed door een extensief groendak. Er zijn verschillende. De mogelijkheden en beperkingen van een groendak worden hier. Om te beginnen moet er onderscheid gemaakt worden tussen een intensief en extensief dak. Onze prijsstelling is eenduidig en vast en de levertijden zijn . Zou het de kostprijs zijn?


Duur is natuurlijk een relatief begrip en schoonheid heeft een prijs. Rentabiliteit: Maximaal waardebehoud en minimale onderhoudskosten tengevolge van de lange levensduur. Duurzaamheid: Generaties lang optimale . De prijs van een extensief groendak hangt af van project tot project. In elk geval is dit type goedkoper dan een semi-intensief of intensief groendak, onder meer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.