dinsdag 13 november 2018

Vintage schoolstoeltje

Verkoop eenvoudig vintage schoolstoeltje. Van hippe vintage schoolstoeltjes en krukjes tot bankjes. Mooie origineel vintage schoolstoeltje. Deze stoeltjes zijn oersterk, voorzien van een stalen poot en met een plywood zitting, leuk bij een tafeltje!


Vintage schoolstoeltje

Wat zijn ze toch leuk deze vintage schoolstoeltjes ! In vintage conditie. Dit toffe schoolstoeltje voor kids is iets groter dan de meeste kinderen stoeltjes die we hebben en doet het met zijn strakke design en gave staat goed bij zowel . Vintage klein model Flototto schoolstoeltje. Koop en verkoop schoolstoeltjes eenvoudig op.


Normale prijs: SOLD. Een mooi retro element in de kinderkamer. Origineel vintage schoolstoeltje van hout en metaal. Ideaal voor in de kinderkamer, bijvoorbeeld bij een bureautje. De Billy-boekenkast hebben we nu wel gezien.


Vintage schoolstoeltje

Het stoeltje is stevig en in. Tijd voor unieke, one-of-a-kind meubels. Items voor je woon- of slaapkamer waar je blij van wordt. Hoe leuk is dit schattige schoolstoeltje ? Het hout heeft een geleefd karakter en daardoor heeft het stoeltje een echte vintage look. Deze vintage schoolstoel past heel goed in een industrieel interieur.


Super leuk voor in de kinderkamer aan een vintage bureau of geef ze hun . Mooi oud schoolstoeltje is perfecte vintage staat. Conditie: goede vintage conditie, maar natuurlijk . Leuk schoolstoeltje in mooi fris appeltjes groen. Zithoogte: Prijs: €2- verzenden is mogelijk!


Vintage schoolstoeltje

The new beginnings assen webwinkel voor brocante vintage retro antiek broodkasten fotolijstjes Schilte schoolstoeltje Marko stoeltje . Supertof dit stoeltje helemaal beschilderd met robots. Of beter gezeg daar . Super gaaf vintage schoolstoeltje voor het grotere kind. De stoel heeft een geperst houten pagholz zitting met handvat in de rugleuning en . Meubels kun je zelf afhalen of wij kunnen zorgen voor transport. De transportkosten zijn . Dit retro houten schoolstoeltje in prachtig roze is leuk voor meisjes tot en met jaar. Het vintage houten schoolstoeltje is geverfd in zijdeglans roze.


Ze zijn razend populair en onverwoestbaar. Afmetingen in czithoogte x 28(b). Brocante schoolstoeltje wit is een ideaal stoeltje voor je kindje om aan een speeltafeltje te spelen. Door de manier waarop de poten in de zitting zijn geplaatst, . Schoolstoeltje blauw frame - Firma zoethout.


Vintage schoolstoeltje

Een leuk stoeltje met blauw frame. Deze pin is ontdekt door Wendy Klaasse. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Overig Interieur op voorraad. Vragen of opmerkingen?


Oud schoolstoeltje kinderstoeltje vintage - VERKOCHT. Oud vintage schoolstoeltje , afkomstig uit Frankrijk (gezien label geproduceerd in Belgiƫ). Dit vintage schoolstoeltje is prachtig van model.


Het heeft een stalen frame met houten zitting en rugleuning. Leuk vintage schoolstoeltje in originele staat. Stoeltje heeft een houten zitting en rugleuning en blauw metalen frame. Wat gebruikssporen, maar dan hoef je er . Kinder schoolstoeltje.


Heeft andere kleur bescherming om de poot. Spring naar de content.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.