dinsdag 30 oktober 2018

Metisse katoen isolatie

Metisse katoen isolatie

Métisse isolatie is volledig circulair. Deze katoen - isolatie heeft zeer hoge thermische en akoestische eigenschappen en is zonder irritatie te verwerken. Isoleren met katoenisolatie. Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke isolatie , is katoen isolatie uitermate geschikt.


Gerecycled materiaal: katoen. De katoenen stoffen die ons lichaam . De platen beschikken hierdoor over goede thermische en akoestische . Metisse katoenisolatie is verkrijgbaar op rol of als platen in diktes van tot cm. Bovendien is de isolatie nóg milieuvriendelijker. De Isolatieplaat heeft een isolatiewaarde (Rd) van 1. Bijkomend voordeel is dat katoen zeer goede akoestische eigenschappen heeft, waardoor de isolatiewerking niet alleen thermisch maar ook zeer akoestisch is.


Metisse akoestische en thermische isolatie is gemaakt van gerecycled textiel en bestaat voor uit katoen. Snel en eenvoudig in huis. Oude kleding die niet meer is her te gebruiken als kleding wordt vervezelt . Schapenwol- isolatie is ecologisch en niet-schadelijk voor de gezondheid. Ook als akoestische isolatie.


Metisse katoen isolatie

Afwijkende breedtes op aanvraag . De eigenschappen van metisse zijn ideaal om uw woning mee te isoleren. Katoen biedt door zijn natuurlijke eigenschappen in vergelijking met andere isolatiematerialen bijzonder. Metisse heeft dan ook een hoge isolatiewaarde en een . Katoen heeft van zichzelf al grote voordelen, zoals thermische en akoestische eigenschappen. Voordelen isolatie van katoen.


Metisse isolatie biedt enkele kenmerkende voordelen t. Ten eerste houdt het de warmte veel . In totaal platen. Isolatie gerecyclede katoen : Metisse van VRK Isolatie. Jezelf warm houden met spijkerbroeken van katoen en truien van wol.


Metisse katoen isolatie

Naast thermische isolatie produceren we ook. Isolatiemateriaal gemaakt van gerecycled katoen een zeer sterk materiaal van homogene samenstelling. Het idee is eigenlijk . Zonder irritatie te verwerken en geen . WAT IS METISSE ISOLATIE ? Metisse wordt gemaakt uit gerecycelde vezels afkomstig van oude kleding. Deze vezels bestaan voor uit katoen , uit wol . Hoe verloopt de productie en wat zijn de voordelen. Een ander interessant isolatiemateriaal is katoen van kleding die niet meer gedragen wordt en anders op de afvalberg terecht zou komen.


Op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke isolatie ? Een uiterst duurzaam isolatie materiaal, goede eigenschappen. Dit duurzame isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled katoen. Door de poreuze structuur en de.


Metisse katoen isolatie

DUBOkeur certificaat Metisse. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.