vrijdag 17 augustus 2018

Stoma verzorgen filmpje

Instructiefilmpjes stoma verzorgen. Stoma zakje verwisselen? Om u vertrouwd te maken met het verzorgen van uw stoma en het verwisselen van uw stoma.


De filmpjes laten u stap voor stap zien hoe u stomaateriaal moet aanbrengen en verwijderen. Julia en haar stoma (speciaal voor kinderen!) De filmpjes zijn ook beschikbaar in andere talen. Klik op de links onder de filmpjes.

In dit filmpje laat . Mijn kind heeft een stoma. Uw kind is niet alleen – en u ook niet. Het verwisselen van een tweedelige stomaopvangsysteem Coloplast. De sluitclip kunt u weer gebruiken nadat u deze heeft afgespoeld (geldt niet voor urinestoma ). Dek de stoma af met een nat gaasje.


Reinig de huid en stoma met . Colostoma - 1-delig - Aurum Xtra Door: Welland.

Handige links voor meer informatie over uw stoma. Verzorging van een ileostoma. Hieronder volgen instructiefilmpjes voor de stoma. Voor zowel 1-delig als 2-delig stomamateriaal.


Op deze pagina staat informatie over het verzorgen van een stoma. Een stomazakje moet meerdere keren per dag geleegd of dagelijks verwisseld worden. Kan ik met een stoma gaan zwemmen? Filmpje met de instructie voor stomadragers.


Na zoveel vraag hiernaar, heb ik een filmpje gemaakt met mijn basisroutine stoma verzorgen. Uiteindelijk kwam ik bij een filmpje terecht waarin je kunt zien hoe iemand een stoma verzorgt en een nieuw zakje oppakt, zoals ik dat elke dag . LAR-syndroomOOmleidingen van de urinewegenOpname voor het plaatsen van een urinestoma UUitleg stoma na darmoperatie Urinestoma , verzorging en . Deze film wordt u mede mogelijk gemaakt door: Hier uw banner! Bron: Atos Medical AB. Dit stoma is blijvend. Welke hulpmiddelen heb ik nodig?


Voor de verzorging van de tracheostoma heeft u meerdere producten nodig. Op de site van Hollister is daarnaast een aantal instructiefilmpjes te vinden. Hoe ziet een stoma er uit.

Plaats van de stoma. Tijdelijke of blijvende stoma. U gaat nu thuis de stoma zelf verzorgen en uw leven weer oppakken zoals u . Productontwikkeling bij Coloplast. Bekijk het filmpje en kom meer te weten over het ontwerpproces van SenSura Mio.


Kinder stoma app medische innovator prijs. Gebruiksaanwijzing voor de Brava Adhesive Remover Spray. Met de zachte spray kunt u de huidplaat op eenvoudige wijze verwijderen,. Een bewoner met een voedingsstoma verzorgen , behoort tot de algemene zorghandelingen. Tekst wordt afgewisseld met filmpjes en plaatjes.


Een stoma is een kunstmatige uitgang voor ontlasting of urine die wordt vastgehecht in de huid van de buikwand. Coloscopie (zie ook het filmpje hierover). Achteraf bleek dat ze op internet al filmpjes had gekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.