vrijdag 23 maart 2018

Wpc elephant

Een Beuken Trap past in elk interieur, is onderhoudsvriendelijk en valt goed mee qua prijs. Het is ook mogelijk de beuken trap met olie te behandelen. Maar ook een trap die eerder is behandeld met olie of wax, kan niet dekkend. De vraag is: hoe krijg ik terug een mooie trap ? Optie 1: Alles eraf schuren, en erna in de (hardwax) olie zetten.


Wpc elephant

Met traprenovatie van Van Asselt Parket wordt uw trap in korte tijd. Trap eerst schoon en stofvrij maken. Olie eerst goed mengen met roerstokje. Doe eerst een test op een stukje afval hout voor de zekerheid! De Hardwaxolie Trappen Kleurloos voedt en biedt een duurzame bescherming aan.


ONBEHANDELD of MET OLIE BEHANDELD HOUT : licht schuren met fijn. Onderhoud-trappen-tips dekruijftrappen. Dit kan met een transparante lak, olie of een kleurlak. Voor lakken adviseren. Met de Woca oliespons brengt men handig alle soorten olie en logen aan op de.


Wpc elephant

Met olie bied je jouw vloer bescherming terwijl de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Hoe gaat dat in zijn werk, een houten vloer in de olie zetten. Allemaal middelen met hun . Vernis de trap gewoon opnieuw als er slijtage begint op te treden. Olie is een heel ander materiaal dan vernis.


Het dringt helemaal binnen in het hout en . Deze houtvezels kunnen maar een bepaalde hoeveelheid olie binden, met als gevolg dat de ongebonden olie zich niet kan vastzetten. De overtollige olie kan . Hou je van de authentieke uitstraling van puur hout, maar wil je je parket, trap of werkblad toch graag beschermen en voeden? Kies dan voor olie ! Is je trap reeds behandeld met vernis of olie ? Wil je een geverniste of geoliede trap toch wat kleur geven? Dan heb je twee mogelijkheden.


Wpc elephant

Behandel je jouw parket, trap of meubelen best met beits of olie , vernis of boenwas? Dat hangt af van het resultaat dat je wil. Behalve dat je de trap kan schilderen kan de trap natuurlijk ook weer vers in de olie of lak zetten.


Je dan je trap schuren en vervolgens de trapdelen behandelen. Als je onbehandeld wilt beschermen, kunt u het hout behandelen met houtolie , lak, beits of wax. In ons overzicht van de behandelingen tonen wij de verschillen.


Wpc elephant

Wij helpen je een open trap te verven in betonlook, net als andere trappen. Wij zetten tips voor je op een rij, zodat je als een echte vakman . Na deze voorbehandeling kun je de eerste olielaag aanbrengen. Geef je hout daarna voldoende tijd om te drogen, bijvoorbeeld een hele nacht, zodat de olie in . Al deze effecten zijn het gevolg van het feit dat er een oliefilm óp het oppervlak is achtergebleven doordat er onvoldoende, helemaal niet of te laat is uitgepoetst.


Van gekookte lijnolie , ook wel bekend als lijnzaadolie, heb je vast weleens gehoord. Moet ik tijdens het in elkaar zetten al olie in de groeven doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.