woensdag 31 januari 2018

Hobby ijzerdraad

Hobby ijzerdraad m. Set van 3x ijzerdraadrollen op blisterkaart. De rollen zijn meter lang per stuk. U kunt ijzerdraad gebruiken voor het uitoefenen van uw hobby bij bijvoorbeeld de modelbouw of het bloemschikken maar ook voor afrasteringen, waslijnen etc.


Wire-Wire metaaldraad. Ga naar de producten.

Bekijk alles met ijzerdraad ! Op Marktplaats vind je alles voor hobby en vrije tijd. De metaalkleurige draad is geschikt voor het opbinden van planten of als hobbymateriaal voor knutselwerken. Daarnaast is staaldraad sterker dan ijzerdraad. Alu wire is een zacht aluminium draad dat gemakkelijk gebogen en bewerkt kan worden. Betaalbaarshoppen Arrow tools ijzerdraad 2xmeter.


Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9. Een rol verzinkt ijzerdraad van meter. Het draad heeft een diameter van mm.

IJzerdraad kopen of als cadeau versturen? Verzilverd ijzerdraad 0. Beschikbaarheid: op voorraad. Toon in vergelijking.


Bij Crea knutselen koop je ijzerwaren en draad voor hobby en DIY voordelig online. Met Groen ijzerdraad kunt u van alles versterken. Behalve in knutsel werk kunt u deze ook goed gebruiken om een bloemstuk te versterken! Te koop bij winkels. Geschikt voor het vastmaken van decoratie.


Kerst artikelen Sinterklaas artikelen Thema artikelen Stationery Kantoor artikelen. Je kunt ijzerdraad gebruiken voor het uitoefenen van uw hobby bij bijvoorbeeld de modelbouw of het bloemschikken maar ook voor afrasteringen, waslijnen etc. Koop huismerk in de . U hebt gezocht op: ijzerdraad.


Sorteer op: Relevantie Titel Prijs. Staaldraad is ijzerdraad met een plastic onhulsul erom heen. Dit voorkomt allergieën. Wij leveren de maten. Beeldje maken van ijzerdraad en gipsgaas is niet moeilijk , maar geeft een mooi resultaat.


Gek op knutselen, haken, breien en verven?

Voor ieder wat wils. Shop nu online op Xenos. Super leuk dat je kijkt naar mijn video. In deze video laat ik zien hoe je zelf leuke figuurtjes kan maken. Deze kan je bij bijna iedere hobby winkel kopen.


Werken met soepel dun ijzerdraad of koperdraad is goed voor de fijne motoriek en is een creatieve bezigheid. Je kan, als je geduld hebt en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.