vrijdag 22 september 2017

Mozaiek schaal wereldwinkel

Nadat de schalen gebakken zijn worden. Mozaiek schaal lemonade, 25cm. Aardewerk schaal ingelegd met gekleurde stukjes glas. Mooie mozaïek schaal van de wereld winkel.


Handgemaakte fairtrade mozaiek schaal. Op de aardewerken schaal worden stukjes gekleurd glas in prachtige patronen verlijmd.

Deze schalen zijn gemaakt van aardewerk en komen uit Lombok. Ze worden in drie verschillende pottenbakkerijen gemaakt: iedere vorm in . Mozaïek schalen uit Bali (Indonesië). Lifestyle wereldwinkelnistelrode.


De schalen zelf worden . Deze chique schaal en onderzetters gemaakt van mozaiek koop je bij ons in de winkel. Koop ze samen, of apart! Geeft een subtiele kleurnuance in het.


Deze pin is ontdekt door Margreeth van der Gaag.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Maat: 28x CM Producent Putri Duyung. Het bedrijf Putri Duyung van producent Nyoman Sumantra bevindt zich in Sakah, midden Bali . Wanneer het mozaïek gelegd is, wordt de binnenkant van de schaal. Wereldwinkel Joure is dé cadeauwinkel van Joure!


Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De mozaiek van Wisnu komt uit de werkplaats in de . Wij hebben ook mooie mozaiek schalen in verschillende kleuren en maten. De mozaïekschalen worden gemaakt in Lombok, Indonesië.


In een klein familiebedrijf werken mensen, waarvan het grootste deel . JE WINKELT BIJ: WERELDWINKEL DRACHTEN. Je vindt hier ook unieke schalen met glasmozaïek uit Indonesië. Schaal van mozaïek , diameter cm.


Er worden verschillende materialen gebruikt zoals glas, keramiek, papier, hout en mozaïek steentjes. Haal een bijzonder stukje Fair Trade in uw huis en . Het servies is geschikt voor de magnetron, maar niet voor de oven. Een tijdje geleden liet ik hier mijn gekregen mozaiekschaal zien. Hij was gekocht in de wereldwinkel en ik schreef dat ik benieuwd was in welk .

Prachtige mozaïek schalen die gemaakt zijn in Indonesië. Diverse soorten schalen. Denk aan onze prachtige collectie Tunesische schalen en stijlvolle Indonesische Wisnu mozaïekschalen.


Dit heeft een grote reductie tot gevolg van ongeveer 2ton Cuitstoot per installatie. Benya Art Craft is gespecialiseerd in modern vormgegeven schalen , vazen . Prachtig om te zien en te gebruiken als fruitschaal of voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.