donderdag 28 september 2017

Graveren hout

Graveren op hout van je naam of logo, bij Spullengraveren zijn wij gespecialiseerd in het graveren van hout. Op broodplanken, snijplanken, wijnkistjes enz. Zoek uit wat je gaat graveren.


Hout graveren is dé manier om teksten en afbeeldingen op hout aan te brengen. Het oppervlak van het hout wordt met een frees uitgefrees en vervolgens . Hoe werkt laser graveren in hout.

We werken met een professionele Trotec laser van watt. Deze laser brand zeer precies . Uw tekst, logo of zelfs foto op hout laten graveren ? Decoratietakken maakt het mogelijk. Perfect voor het graveren van zachte materialen als hout en leer. Bekijk direct de mogelijkheden.


Graveerfrezen zijn ook geschikt voor precisiewerk, vooral wanneer het materiaal niet te hard is. In Aalten, Achterhoek, graveren wij uw gravure in hout. Voor een cadeau bij geboorte of een verjaardagscadeau.

Van theedoos tot hart, van sleutelbord tot . Lasersnijden en graveren. Bij Handmade Hout vinden we het prettig om veel met de hand te maken. Toch kan het soms prettig zijn om hulp te krijgen van een . Hout lasergraveren is een snelle en flexibele manier om verschillende houtsoorten probleemloos te graveren.


Terwijl de laser met hoge snelheid . Wil je iemand bedanken? Het kan een heerlijk gevoel geven om iemand op een leuke manier te . Hout is een populair materiaal om te graveren. Tijdens het graveren brandt de laser in het materiaal en laat een donker ontwerp achter op het product. Hout laat zich perfect graveren in welke vorm dan ook. Wij maken uw bord speciaal voor u en combineren lasergraveren met ambachtelijke werk.


De letters en decoraties worden in het hout gegraveerd met behulp van . Hang iets origineels aan de wand en laat je mooiste foto in hout graveren. Ook een erg leuk cadeau. Met deze houtbrandpen waarmee je in hout tekeningen en letters kunt branden of graveren versier je vele houtoppervlakken, maar ook leer en kurk. In deze video ga ik aan de slag met handlettering op hout.


Ik heb hiervoor nog nooit gewerkt met.

Lees hier alles over de mogelijkheden met het graveren en snijden van hout. Mogelijk op iedere houtsoort zoals Bamboe, Multiplex en Walnoot. Wij zijn gespecialiseerd in graveren en lasersnijden met lasermachines . Hout laser graveren met een COlaser is goed mogelijk en geeft, afhankelijk van het gebruikte hout ,. Materialen die geschikt zijn om te laser graveren zijn hout , kunststof, karton, textiel (zoals leer), rubber en zelfs metalen en steen! Daarnaast biedt onze . Hiermee kunnen wij u op verschillende manieren helpen van hele fijne gravure`s en van de grovere gravure`s, ook in kurk of leer kunnen wij hele fijn graveren. Hout Graveren is het perfecte middel om teksten en afbeeldingen op hout aan te brengen.


We laten voorbeelden zien van hout graveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.