dinsdag 1 augustus 2017

Niet geaard stopcontact

Niet geaard stopcontact

Er zijn vele verschilende stopcontacten. In deze tekst maken wij onderscheid tussen twee verschillende stopcontacten: een geaard en niet - geaard stopcontact. Er bestaan zowel geaarde als niet geaarde stopcontacten. Als het apparaat niet geaard is, zou je een elektrische schok kunnen krijgen. Tegenwoordig wordt dit echter niet meer gedaan.


Niet geaard stopcontact

Alle huizen worden vandaag de dag namelijk voorzien van geaarde stopcontacten. Doordat stroom bij overspanning afgevoerd wordt naar de aarde, is een geaard stopcontact veiliger dan een niet -geaarde wandcontactdoos. De stalen pennetjes zijn niet het enige waardoor jij een geaard stopcontact van een niet -geaarde wandcontactdoos kunt onderscheiden.


De geaarde variant heeft . Mensen met kennis van elektriciteit weten ongetwijfeld wat het verschil is tussen een geaard en een niet - geaard stopcontact. Ben jij niet bekend in de wereld . Heb jij ooit nagedacht over de stopcontacten in jouw woning? Waarschijnlijk niet. De verschillen tussen geaarde en niet - geaarde stopcontacten. Type stopcontact herkennen, bedrading aan de achterkant en veiligheid.


Niet geaard stopcontact

Alle apparaten met een geaarde stekker werken op zowel een geaard als een ongeaard stopcontact. Houd er echter wel rekening mee dat . Indien jij niet - geaarde stopcontacten hebt, kan elektrische apparatuur hierdoor onder stroom komen te staan. Dit geldt eveneens voor . Het komt regelmatig voor dat mensen geaarde verlengdozen gebruiken maar de stekker niet in een niet geaard stopcontact hebben aangesloten.


Hier staan diverse geaarde stopcontacten van verschillende merken. Geaard stopcontact nodig? Een niet geaarde stopcontact bevat altijd draden.


Niet geaard stopcontact

Beste Tweakers, De stopcontacten in mijn woonkamer zijn niet geaard. Zo ook het stopcontact met daarop mijn tv, computer, versterker en . Kijk bijvoorbeeld eens naar het verschil tussen een geaard en niet - geaarde stopcontacten. Bekijk onze stopcontacten , wandcontactdozen en contactdozen, verkrijgbaar in verschillende. Dan gaat het om een niet - geaard stopcontact. Is er echter ook nog een geelgroene draad aanwezig?


Dan is het een geaarde wandcontactdoos. Van AHP is de hele klankmodule ter vervanging van een . Ik woon net in een nieuwbouwhuis met allemaal geaarde stopcontacten. Nu merk ik dat ik de tv. Als uw installatie niet meer geaard is, merkt u dat niet zo snel. Sluit apparaten met een geaarde stekker alleen aan op geaarde stopcontacten.


Woonkamer en slaapkamers daarentegen zijn gewoonlijk voorzien . Moet ik voor alle apparatuur geaarde stopcontacten hebben of. Uitleg over aanbrengen van stopcontacten of wandcontactdoos geaard en niet geaard in muur. Inbouw, half opbouw en opbouw.


Stopcontact ook wel WCD . Hoe vervang je je oude PRstopcontact zonder aarding door een nieuw Niko.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.