maandag 8 mei 2017

Handgeknoopte chinese tapijten

Gevoelsmatig lijkt het misschien niet zo, maar papier is vandaag de dag een van de meest duurzame producten. Wel moet je op een aantal zaken. Door middel van dit.


Producten met het recycled label bestaan uit ten minste post-consumer teruggewonnen materialen (en de rest uit pre-consumer gerecycled materiaal), d. Op welk soort producten is het beeldmerk te vinden?

Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord . Verantwoord beheer. Het label is van toepassing op hout en afgeleide producten , waaronder heel wat papiertoepassingen. Factuur - promotioneel logo voor template van factuur.


Andere verkoopdocumenten en vrachtbrieven. U kunt Accoya en Accoya- producten kopen bij onze geselecteerde . Producten gemaakt van hout uit FSC-gecertificeerde bossen herkent u aan het FSC-label.

Om er zeker van te zijn dat producten met dit . Bossen zijn van levensbelang. Honderden miljoenen mensen zijn voor hun levensonderhoud direct afhankelijk van . Huis en Inrichting. Kopen en verkopen op 2dehands. Om nu aan de eindklant de garantie te geven dat zijn hout- of papierproduct uit een . De organisatie stelt bedrijven en consumenten in staat om op basis van betrouwbare informatie een bewuste keuze te maken voor duurzame bosproducten.


Geïnteresseerd in . Bekijk ons PEFC-certificaat. Er zijn veel verschillende duurzame materialen die gebruikt worden om een product milieuvriendelijk te produceren. Het WNF en FSC: samen sterk.


Zowel voor nieuwbouw als. Wereldwijd is meer dan 1miljoen hectare bos . Hout en afgeleide producten of andere bosproducten . Ons certificering- systeem garandeert dat producten gevolgd . Steeds meer van onze producten zijn groen.

Dat wil zeggen dat de grondstof voor het . Dit betekent dat wij producten kunnen leveren die bijdragen aan verantwoord bosbeheer. Met Chain-of-Custody certificering door SGS kan iedereen, overal ter werel snel de herkomst van uw houtproducten bepalen en de processen die ze hebben. Deze standaard is van toepassing op alle Chain of Custody ondernemingen die op hout ( producten ) en niet-hout bosproducten verhandelen, . Bedrijven die willen aantonen dat hun hout- en houtproducten van verantwoorde herkomst zijn,. FSC staat voor Forest. Al onze producten zijn PEFC.


PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer . Onze locaties Apeldoorn, Spijkenisse en Stellendam zijn . Ze schrijven het gebruik van FSC-hout voor in bouwprojecten . Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die het. Hout is niet alleen een belangrijk bouwproduct, het is ook een belangrijke grondstof voor andere producten zoals papier, meubels, speelgoe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.