maandag 17 april 2017

Primer of grondverf

Primer en grondverf van Sikkens en andere professionele merken. Voor hout, muren en andere ondergronden. Gratis verzending vanaf €50. Een primer is in dit geval de ideale oplossing. Een grondverf is speciaal gemaakt om inzuiging tegen te gaan.


Primer of grondverf

De samenstelling van primers. Rubbol BL Isoprimer en Rubbol BL Rezisto Primer zijn goed geschikt wanneer je een watergedragen primer nodig hebt die isoleert of huidvetresistent is. Levis primers zijn de beste start voor elk schilderproject.


Wanneer en waarom een primer gebruiken ? Ontdek hier welke primer je best gebruikt. De grondverven voor buiten zijn op basis van alkydharsen die zorgen voor het gronden van houten ondergronden. De multiprimer Rapid is een primer die een. Grondverf of primer nodig? MDF grondverf of kunststof primer , grondverf waterbasis.


Primer of grondverf

Bekijk het assortiment bij GAMMA en bestel online. Sigma S2U Nova Primer is een grondverf op waterbasis. Deze matte grondverf is gemaakt voor binnenshuis, voor houten en metalen ondergronden.


Goed begonnen is half gewonnen! Die is er niet, primer is de Engelse term voor grondverf. Wel zijn er een aantal verschillende soorten primers. Professionele en semiprofessionele merken. Op onbehandeld kunststof, als hechtlaag, dan gebruik je kunststof primer ( hechtprimer).


Primer of grondverf

Ondergronden die al eerder . Op sommige ondergronden hecht een normale grondverf niet, je heb dan een. Een watergedragen grondverf zal niet stinken en is een ideale ondergrond onder de uiteindelijke aflak. Je moet in ieder geval altijd een watergedragen grondverf bij een watergedragen aflak gebruiken. Voor verf op terpentinebasis geldt hetzelfde. Het verschil met grondverf en primers.


Dankzij deze grondlaag hecht verf of lak beter aan het oppervlak. Een aangepaste primer is nodig om een perfect eindresultaat te bekomen op verschillende soorten ondergrond. Maar welke primer kies je voor welke verfklus ? Meest gebruikt is de Sikkens Rubbol Primer (opvolger van de vermaarde Sikkens Onol), maar in het leverprogramma van Sikkens zijn ook specifieke grondverven. Waarom grondverf of primer gebruiken voordat je je deuren gaat schilderen? Behandel een oppervlak met grondverf voor een betere hechting . Een washprimer is een dunne grondverf , oorspronkelijk op basis van . Met grondverf worden eventuele oneffenheden opgevuld en . Raadpleeg deze brochure voor meer technische informatie over onze primers en grondverven.


Hoe kies ik de beste grondverf ? Ten eerste, moet ik grondverf. Je kunt twee lagen grondverf op waterbasis schilderen want grondverf op waterbasis is snel droog en geurarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.