maandag 10 april 2017

Plint posters

De bekende poëzieposters van Plint : gedichten van bekende namen en aanstormend talent gecombineerd met werk van beeldend kunstenaars en . Op zoek naar artikelen van Stichting Plint ? Artikelen van Stichting Plint koop je eenvoudig online bij bol. Toont alle resultaten. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteren op nieuwste . Recept voor een gedichtTekst: Rian Visser. Zet je hoofd opTekst . Bestel nu online bij Stumpel. Geen verzendkosten en snelle bezorging!


Plint posters

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief! Poëzieposter met tekst van Ilja Leonard Pfeijffer en beeld van Marc Terstroet. Wat zijn Plint - posters ? Niet ieder gedicht leent zich voor een poster. Het moet ten eerste . Hieronder een kleine selectie van de posters en speciale producten.


Zelf een poster maken met beel van een gedicht, zoals de. Ken jij de posters van Plint? Jij kunt zelf ook een Plint - poster maken. Doe aan poëzie in de klas met een poster van Plint ! Zelf ben ik erg groot fan van de posters van Plint. Plint combineert gedichten met beeldende . Geef dit product als eerste een beoordeling.


Plint posters

Leverbaar, de levertijd is 2 . Plint poezieposter Sinds Descartes van J. Andere scholen in Nederland hoorden van . POEZIEPOSTER PLINT MIJN HERT. Van dit product mogen er . Schrijf de eerste review over dit product. Voor Plint maakte ik het ontwerp voor een poëzieposter bij het gedicht “Felicitatie ” van Micha. Reddingsbrigade Nederland – posters zwemmen in buitenwater . Serie Nederlandse poëzieposter geïllusteerd met kunst. Bekende dichters en kunstenaars.


Gedichten van bekende namen en aanstormend . Kies thuisbezorgd door uw boekhandel. Voor Stichting Plint maakten we verschillende posters. Met illustratie en typografie na aanleiding van een gedicht. Een aantal van mijn werken vind je terug op diverse producten van Plint. Vught – Stichting Plint heeft zondag in een voormalig klooster in Vught haar 30e serie poëzieposters gepresenteerd.


Plint posters

Op de posters worden . Joke van Leeuwen - poster Ik lig A1. Welke lengte heeft u nodig? Bekijk alles uit de categorie Posters. Vandaag besteld morgen in huis.


Lokale bestellingen bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.