vrijdag 28 april 2017

D van der steen vacatures

Aanvraag voor meer informatie. Dit filigraan zwaar metalen wand brievenbus - gietijzer is niet alleen praktisch en mooi, maar ook roest-vrij en voorzien van weerbestendige verf, antiek-bruine . Brievenbus met paar mooie nostalgie wall-boxen antiek-bruin. Een aantrekkelijke landelijke mailbox als mooie decoratie naast de voordeur. Prachtige grijze brievenbus gemaakt van gietijzer.


Deze zijn een plaatje niet te groot maar wel zeer decoratief.

Heb jij een soortgelijke klus . Sommige souvenirs zou je wel willen hebben, maar zijn niet te koop. Gietijzeren brievenbus. Zoals die ouderwetse rode gietijzeren brievenbussen. Deze mat gekleurde bruine brievenbus is gemaakt van gietijzer en heeft een vintage design.


Ideaal en solide genoeg om aan de muur te hangen. Technische specificaties van het originele product. Vintage brievenbus van klassiek Italiaans design, gemaakt van gietijzer van grote dikte en hoge sterkte.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 3x 1x 330 . Deze engelse staande brievenbus heeft een hoogte van 1centimeter en is het perfecte tuinaccessoire voor een klassieke of landelijke tuin. Antieke gietijzeren brievenbus. Gerestaureerd en in perfecte staat.


Voorzien van de nodige sluitingen. Grijze gietijzeren brievenbus. De knop Toevoegen aan winkelwagentje verschijnt . Doordat deze klep gemaakt is van gietijzer , kan deze bij beschadiging en slijtage wel roesten indien niet behandeld. Deze brievenbusklep heeft een geveerde . Gebruik deze gietijzeren brievenbus met een brocante uitstraling als uw brievenbus of decoreer uw tuin ermee. Zware gietijzeren brievenbus met aan de voorzijde paarden in relief.


Ook staat hier de tekst Mail. Bij de klep zit een ring waar eventueel een hangslotje op past. Bij HORNBACH vind je niet alleen staande en rvs brievenbussen , maar vind je ook een gietijzeren , stenen en hardstenen brievenbus. Kies de stijl die bij jou . Verfraaid met paardenkoppen en florale motieven.


De briefsleuf wordt afgedekt door een klein deksel. Het grote deksel, om de bus .

Deze oude verweerde gietijzeren brievenbus is weer als nieuw. Na het chemisch ontlakken hebben we deze gepoedercoat met een antraciete grondlaag. Wand brievenbus van ijzer als antieke brievenbus , Nostalgie, in landelijke stijl U kunt kiezen uit vele mailboxen bij. Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat.


Betreft een mooie gietijzeren brievenbus. Let op , hier past geen krant in). Zeer decoratief en met de brocante feeling. De afmetingen van dit stuk zijn als volgt: . Deze fraai vormgegeven brievenbus herinnert . Afbeelding van Een zwarte gietijzeren brievenbus geïsoleerd op wit met een gravure van een paard en ridder en het woord letters. Winkel in gietijzeren tuinverlichting, ijzeren hekwerken, inrijpoorten of balkon hekwerken en vele tuindecoraties.


Naast de winkel zit de werkplaats waar de . Oude brocante gietijzeren brievenbus. Referentie: Leuk om mee te decoreren, bijv. Niet meer te gebruiken als brievenbus . Zoek je een brievenbus met een klassiek tintje? In deze rubriek vind je nostalgische gietijzeren brievenbussen , sfeervolle Italiaanse post bussen en de zeer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.