donderdag 16 februari 2017

Kapstok roede op maat

Kapstok roede op maat

Naast de lengtemaat , kun je naar persoonlijke voorkeur kiezen uit verschillende diameters van de buis van de kledingroede. Zo bieden we garderobe stangen . Vul je garderobestang met stijlvolle zwarte kledinghangers. Deze zijn vervaardigd van zwart kunststof en klemmen zich netjes om de garderobe stang. Massief houten op maat gemaakte kapstok landelijke stijl met geschulpte consoles. De kapstok heeft een roede voor kledinghangers, maar ook handig in de . Deze stang, ook wel kledingroede genoem kan eenvoudig gemonteerd worden.


Kapstok roede op maat

U kunt de garderobestang eenvoudig op maat zagen met een ijzerzaag. Zwart gepoedercoate kapstok voor tussen twee muren. Rvs garderobe roede , buisdiameter mm met mm wanddikte. Prima garderobebuis, zeer stevig, perfect op maat gemaakt, gemakkelijk te . Hang je jassen, tassen en sjaals in stijl op aan deze prachtige industriële kapstok met roede en . RVS kapstok voor hangers. De vakmensen van Lumigrip maken uw kapstok geheel op maat en naar uw wens.


De basismodellen van de. Eenvoudig producten kopen via onze webwinkel. Op eenvoudig wijze uw garderobe ( roede ) systeem, bibliotheekladder of patrijspoort bestellen. Maar ook strakke modellen met een hoedenplank en een roede vol stijlvolle kledinghangers kunnen een sfeervolle toevoeging aan de hal zijn.


Kapstok uit de serie IJzersterk. Met legplanken, roede en haakjes. Deze kapstokken zijn op maat te maken, zodat hij perfect past in jullie hal!


Een combinatie van haken of knoppen, en een roede. De standaard hoogte voor kapstokken voor kinderen is 1centimeter. Gaat u uw kapstok ophangen in een openbare ruimte, zoals een school, kantoor of bedrijf, . Voor het hangen van extra lange jassen en avondjurken hou je best rekening met een hoogte van ± 1cm. Ga voor advies op maat. Vaak zijn er styling- en diverse (opstellings-) mogelijkheden op maat samen te stellen.


Een kastroede , ook wel kledingroede of gewoon roede genoemd gebruikt u voor. Materiaaldikte mm Prijs per meter, wordt naar wens op maat gesneden. Metalen wandkapstok met plank en roede. Deze fraaie aluminium poederlak kledingkast- roede heeft een fraaie mat. Overzicht van alle kapstokken: van designkapstok tot kinderkapstok.


Hang gemakkelijk uw jassen weg op de roede middels een hanger of maak . Unieke kapstok met roede voor uw jassen en een echte hoedenpank. Wilt u een offerte op maat ontvangen? Laagste prijsgarantie. Staande kapstok Lisa - naturel. Garderobe in huis nodig?


Kapstok roede op maat

Vind bij KARWEI een garderobe voor alle jassen uit je gezin. Kies vandaag nog tussen kapstokken en ophanghaken! Met behulp van onze buizen en koppelingen maak je eenvoudig zelf een oersterk en unieke steigerbuis kapstok.


Doorgaans worden de kapstokken gemaakt . Gordijnroede wordt exact op maat en aan één stuk geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.